Home » Transport » Nu kan alle elbiler oplades med Tesla Superchargers – se priser her
Nu kan alle elbiler oplades med Tesla Superchargers – se priser her

Nu kan alle elbiler oplades med Tesla Superchargers – se priser her

Share

Tesla har åbnet udvalgte Supercharger-stationer i Danmark for alle elbilsejere. Se hvad det koster at oplade ved en Supercharger her

I Danmark indgår 128 Superchargers fordelt på 8 stationer fra nord til syd i pilotprojektet, hvilket gør Tesla Superchargers til det største hurtiglade-netværk i Danmark (>150 kW).

Med åbningen af udvalgte Superchargers i 13 lande understreger Tesla sin position som det det mest omfattende og udbredte netværk i Europa (>150 kW).

Adgang til et omfattende, praktisk og pålideligt hurtigopladningsnetværk er afgørende for udbredelsen af elbiler i stor skala. Derfor har Tesla, siden de første Superchargers åbnede i 2012, forpligtet sig til hurtig udvidelse af netværket. I dag er der mere end 35.000 Superchargers på verdensplan.

Se også:  Tesla åbner nyt center tæt på hovedstaden
Flere brugere, flere standere

Via Tesla-appen bliver stationerne i pilotprojektet tilgængelige for elbilsejere af andet mærke end Tesla i flere lande. Brugere af Tesla-biler kan fortsætte med at benytte disse ladestationer, som de altid har gjort, og der vil blive lyttet nøje til kundernes beretninger om deres oplevelser.

Flere kunder der bruger Supercharger-netværket muliggør hurtigere ekspansion. Teslas mål er at udvide netværket i en grad, så man i sidste ende kan byde både Tesla-brugere og andre elbilsejere velkomne til alle Superchargers verden over.

Pilotprojektet introducerer en model for medlemsskab. Elbilsejere af andet bilmærke kan vælge et månedligt abonnement for 99 kroner om måneden i Tesla-appen og udnytte samme kWh-pris som Tesla-ejere, 4,35 kroner. De, som ikke vælger medlemskab vil kunne oplade til en højere gennemsnitlig kWh-pris på 5,53 kroner. Priser for opladning er tilgængelige i Tesla-appen og varierer mellem de forskellige stationer, der er involveret i pilotprojektet.

Se også:  Denne elbil er skabt til vanvidskørsel

I første omgang åbner nogle få udvalgte stationer for at overvåge kapacitet, opleve og vurdere resultater. De udvalgte stationer som åbner har rigelig af ledig kapacitet. Stationer med høj trafik vil på nuværende tidspunkt ikke åbne.


TAGS
elektriske transportmidler
supercharger
tesla

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S