Home » TV » Nu får vi Google TV i Danmark
Nu får vi Google TV i Danmark

Nu får vi Google TV i Danmark

Share

Sony er på trapperne med mediecenter og blu-ray-afspiller, som er udrustet med Googles tv-system, stemmekontrol og flere andre spændende features

Google TV blev allerede introduceret i 2010, men i første omgang kun i USA. Sony var som den første klar med et Google-baseret hd-tv, og det er således med et par års erfaringer i bagagen, at producenten kan lancere de første apparater med Google TV i Danmark.

Det sker i juni 2012, hvor netværksmedieafspilleren NSZ-GS7 slippes fri, og august 2012, hvor blu-ray-afspilleren NSZ-GP9 kommer på markedet.

De nye afspillere byder på tv-udsendelser i hd-kvalitet, og med Google TV om bord er der adgang til et væld af multimedieunderholdning i høj kvalitet. Den superhurtige søgemaskine samler søgeresultater fra tv-programmer samt fra internetindhold såsom YouTube og viser dem i én samlet skærmvisning. Med den seneste version af Google TV-platformen kan du også se indholdet af websites eller apps på skærmen, samtidig med at du ser tv. Brugere kan få glæde af mere end 2.000 apps fra Android Market til spil, musik, sport, nyheder og andet – herunder 50 apps, som er designet og særligt optimeret til tv-mediet.

Se også:  Et ægte kvalitetskamera i mobilen: Sony lancerer Xperia PRO-I med stor 1.0-type sensor

Google TV indeholder også Sony Entertainment Network med Music Unlimited, der er Sonys nye, cloudbaserede digitale musiktjeneste med et musikkatalog på mere end 12 millioner sange fra de store pladeselskaber såvel som de førende uafhængige pladeselskaber.

Med mobile apps til Android- og iOS-baserede enheder, herunder Sony Tablet og Xperia-enheder samt iPad og iPhone, får du også smarte forbindelsesmuligheder på tværs af dine enheder. Media Remote-funktionen giver dig mulighed for trådløst at smide internetindhold fra mobiltelefonen direkte over på dit tv eller omvendt.

Desuden kan du med TrackID-funktionen hurtigt finde og identificere musikrelateret information, som du enten har hørt via tv’et, i en streamet video eller i en lydfil på din mobile enhed. Denne applikation er præinstalleret i både NSZ-GS7 og NSZ-GP9, så man kan søge via et tilsluttet tv.

Se også:  Sony Xperia 5 III [TEST]: Stærk teknologi i letvægtsmobil

Næsten lige så bemærkelsesværdig som afspillerne er de tilhørende fjernbetjeninger, som har berøringsfølsom skærm, et fuldt baggrundsoplyst tastatur, mikrofon til stemmekontrol samt gaming-optimeret 3-akset bevægelsessensor, som ifølge Sony sikrer nem og intuitiv brugerkontrol.

Netværksmedieafspilleren NSZ-GS7 er tilgængelig fra juni 2012 til en vejledende udsalgspris på 1.600 kroner, og blu-ray-afspilleren NSZ-GP9 er tilgængelig fra august 2012 til en vejledende udsalgspris på 2.600 kroner.


TAGS
blu-ray-afspiller
Google TV
Mediecenter
netværksafspiller
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S