Home » Mobiltelefon » Nu får iPhone benhård konkurrence
Nu får iPhone benhård konkurrence

Nu får iPhone benhård konkurrence

Share

Kampen om os smartphone-kunder spidser til. Kan den markedsledende iPhone 4S stå distancen – ikke mindst over for et intensivt angreb fra den nye mobil-alliance mellem Nokia og Microsoft? Det løfter vi sløret for i denne test af nye smartphones

For ikke så længe siden var der iPhone – og så alle de andre et eller flere klassetrin længere nede. Men er det stadig sådan, at iPhone regerer på smartphone-markedet? Siden lanceringen af iPhone 4S i efteråret er der sket en masse ting, som kan have vendt op og ned på det, som tidligere var nagelfast.

Samsung er kommet med et par nyere udgaver af Galaxy-mobilen. Og så er der Nokia, som missede smartphone-gennembruddet, men som nu for alvor er trådt ind på scenen med sin Lumia 800. Det kunne ligne en kæmpe, der er begyndt at røre på sig igen efter længere tids slummer. For takket være Nokias samarbejde med Microsoft om Windows Phone-styresystemet, ser det ud til, at den finske mobilproducent har genvundet fodfæstet. Lumia 800 er den næstmest sælgende smartphone i årets første måneder.

Se også:  Action-kameraer [TEST]: Action-optagelser i højeste opløsning

Her tester vi tre nye smartphones og sammenligner dem med referencepunktet, iPhone 4S, så du står på sikker grund, inden du første eller næste gang køber smartphone.

[pt id=’2020457′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Større skærm – det er en af trendene på smartphones lige nu. Denne Samsung Galaxy Note har en skærmdiameter på hele 5 tommer.”‘]

Større skærm – det er en af trendene på smartphones lige nu. Denne Samsung Galaxy Note har en skærmdiameter på hele 5 tommer.

Men det handler jo ikke kun om producenterne. En generel spirende trend lige nu er størrelsen. Vi er begyndt at gå væk fra, at vores telefoner skal være ultrasmå og superkompakte – nu bliver skærmen større.

Der vil komme flere eksempler på smartphones, som har en skærmstørrelse på 5” og opefter, fordi telefonerne bliver en substitut for vores bærbare pc. Vi vil kunne se, hvad der foregår på skærmen, måske endda se film og tv, og det skal være nemt at navigere mellem ikoner og menuer.

Se også:  Sony PS-LX310BT [TEST]: Giver en trådløs pladespiller nogen mening?

Læs testene her:

Nokia Lumia 800

Sony Ericsson Xperia Arc S

Samsung Galaxy Note

Læs før du køber:

Tips og trends før du køber smartphone


TAGS
Lumia
Nokia
Samsung Galaxy Note
Sony
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S