Home » TV » Nu får du Dolby Atmos på Apple TV
Nu får du Dolby Atmos på Apple TV

Nu får du Dolby Atmos på Apple TV

Share

I den næste software-opdatering til Apple TV er der understøttelse af Dolby Atmos-lyd, så du får førsteklasses surround-lyd til dine film

iTunes har allerede et stort udvalg af 4K-film, der kan lejes til Apple TV. Til efteråret vil tjenesten også blive hjemsted for den største samling af Dolby Atmos-understøttede film. Den forrydende surround-lyd vil kunne nydes på Apple TV 4K, som vil være den eneste streamingafspiller, der både er Dolby Vision- og Dolby Atmos-certificeret. Det giver en biograflignende oplevelse af højeste kvalitet med fantastiske 4K HDR-billeder og en fordybende lyd, der strømmer rundt i et tredimensionelt område.

Nye skærmskånere

Skærmskånere i form af luftfotos er en favorit for Apple Tv-brugere, og de når nye højder med tvOS 12. I samarbejde med Den Internationale Rumstations Nationale Laboratorium og det amerikanske Center for the Advancement of Science in Space afslørede Apple helt nye luftoptagelser fra rummet, taget af NASA-astronauter, så Apple TV-kunder kan få endnu flere fremragende motiver filmet i 4K HDR.

Se også:  OnePlus 7 [TEST]: Mindre wow, men forrygende pris

Skærmskånere i form af luftfotos vil også blive mere interaktive, så brugerne kan se positionsoplysninger og swipe mellem en masse smukke luftoptagelser.

Yderligere tvOS 12-funktioner til Apple TV 4K og Apple TV 4. generation:

• Med iOS 12 kan brugere nemt anvende Autoudfyld på adgangskoder fra iPhone og iPad til Apple TV, så det er nemt for dem at logge ind på Apple TV-apps.
• Apple TV Remote vil automatisk blive føjet til Kontrolcenter på iPhone eller iPad for Apple TV-brugere, så brugerne får hurtig adgang til Apple TV-kontrolfunktioner.
• Betjeningssystemer til hjemmet, såsom Control4, Crestron og Savant, kan anvendes til at betjene Apple TV, herunder brug af Siri til stemmesøgning og -styring.

Se også:  OnePlus 7 [TEST]: Mindre wow, men forrygende pris

Udviklerversionen af tvOS er tilgængelig for medlemmer af Apple Developer Program på developer.apple.com fra i dag. Det nye tvOS bliver tilgængeligt dette efterår som en gratis softwareopdatering til Apple TV 4K og Apple TV 4. generation. 


TAGS
Apple TV
Dolby Atmos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S