Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nu får du 3D i hørebøfferne
Nu får du 3D i hørebøfferne

Nu får du 3D i hørebøfferne

Share

Jabra er klar med verdens første 3D-headset, skabt i samarbejde med Microsoft.

På CES-messen kunne Jabra præsenterer en udviklerversion af det intelligente headset. 3D-lyden leveres gennem integrerede sensorer, som bestemmer placering, hovedbevægelser og applikation (såsom GPS, gyroskop, kompas, accelerometer) og den nyeste Bluetooth-teknologi.

Det intelligente headsets applikationer, benytter dataen til at identificere nøjagtigt, hvad du kigger på og giver uanede muligheder for interaktion med dine omgivelser.

Den udviklerversion, der præsenteres på CES, er en platform for innovation, og headset- og softwareudviklingsprogrammer er allerede nu tilgængelige for udviklere. Højkvalitets stereoheadsettet er egnet til musik, opkald og medier, men åbner især for en helt ny verden, der gør det muligt endnu bedre at udnytte fordelene ved lyd.

Cities Unlocked med Microsoft

En af de første af disse innovationer er en Microsoftløsning, som udvikles til synshæmmede. Et nyt forskningssamarbejde mellem Microsoft og UK Guide Dogs har udvalgt den intelligente headset udviklerversion til udviklingen af en livsforandrende applikation, der kan give mennesker, der lever med synstab friheden i deres dagligdag tilbage. Projektet, Cities Unlocked, benytter det intelligente headset’s sensorer til at indsamle information og skabe et billede af omgivelserne og dermed gøre den synshæmmede mere uafhængig.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

Når lyd gøres intelligent, åbner der sig en helt ny verden af muligheder, for hvordan den bruges i vores liv, fra hverdagsscenarier som sport (eksemplificeret med den specialdesignede Jabra Sport serie) til livsforandrende applikationer som Cities Unlocked. Fremtiden for lydinnovation er lyd, der tager højde for den data, der indsamles gennem avancerede sensorer og reagerer intuitivt på den.

Jabra leverer allerede innovative løsninger takket være deres erfaring indenfor lydinnovation som en del af GN Store Nord (GN). Udviklerprogrammet, der knytter sig til udviklerversionen af det intelligente headset, giver mulighed for yderligere innovaton, da mobiludviklere allerede nu kan begynde at udforske den enorme datamængde fra sensorerne. Applikationerne vil dermed blive mere fintunede til brugerens umiddelbare behov.

Se også:  Komplet guide: Hop ind i en verden af 3D

Funktioner og specifikationer:

• De integrerede avancerede sensorer i headset-bøjlen inkluderer GPS, kompas, gyroskop, accelerometer og Bluetooth.

• I Jabra’s gadetest var GPS’en i headsettet to gange så nøjagtig som GPS’en i en smartphone.

• Dynamisk 3D lyd leveres gennem sensorer, der registrerer hovedets bevægelser og retning.

• Software udviklingsprogrammer er tilgængelige som gratis download på www.developer.jabra.com, med prøve-apps og en 3D lydemulator, der gør det nemt og hurtigt at komme igang med en app på få timer.


TAGS
3D
Headset
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S