Nu får du 3D i hørebøfferne

Nu får du 3D i hørebøfferne

Share

Jabra er klar med verdens første 3D-headset, skabt i samarbejde med Microsoft.

På CES-messen kunne Jabra præsenterer en udviklerversion af det intelligente headset. 3D-lyden leveres gennem integrerede sensorer, som bestemmer placering, hovedbevægelser og applikation (såsom GPS, gyroskop, kompas, accelerometer) og den nyeste Bluetooth-teknologi.

Det intelligente headsets applikationer, benytter dataen til at identificere nøjagtigt, hvad du kigger på og giver uanede muligheder for interaktion med dine omgivelser.

Den udviklerversion, der præsenteres på CES, er en platform for innovation, og headset- og softwareudviklingsprogrammer er allerede nu tilgængelige for udviklere. Højkvalitets stereoheadsettet er egnet til musik, opkald og medier, men åbner især for en helt ny verden, der gør det muligt endnu bedre at udnytte fordelene ved lyd.

Cities Unlocked med Microsoft

Se også:  Knæbeskyttere med subwoofer

En af de første af disse innovationer er en Microsoftløsning, som udvikles til synshæmmede. Et nyt forskningssamarbejde mellem Microsoft og UK Guide Dogs har udvalgt den intelligente headset udviklerversion til udviklingen af en livsforandrende applikation, der kan give mennesker, der lever med synstab friheden i deres dagligdag tilbage. Projektet, Cities Unlocked, benytter det intelligente headset’s sensorer til at indsamle information og skabe et billede af omgivelserne og dermed gøre den synshæmmede mere uafhængig.

Del denne