Home » Promotion » Nu er QNAP klar med professionelle routere og switche
Nu er QNAP klar med professionelle routere og switche

Nu er QNAP klar med professionelle routere og switche

Share

 Annonce 

QNAP styrker sin position på markedet for multi-location-netværksløsninger til fjernarbejde på flere lokaliteter med nye næstegenerations Wi-Fi 6- og Wi-Fi 5-routere samt med Smart Edge PoE-switche

Den kendte producent af network attached storage QNAP udvider nu sit produktprogram til også at omfatte andre avancerede netværksinfrastruktur enheder, herunder enterprise-grade routere og switche dedikeret til den nye normal – fjernarbejde.

Næste generation routere

De første to QNAP Wi-Fi-routere er rettet mod professionelle brugere, som arbejder i virksomheder eller andre steder, f.eks. hjemme hos dem selv.

Den stilrene QHora-301W er en Software-Defined Wide-Area Network-router (SD-WAN) med Wi-Fi 6 og to 10GbEporte, der er lige velegnet til hjemmebrug og kontorinstallationer. Denne avancerede router leverer ikke kun ekstern multi-site-VPN og komplette tilslutningsmuligheder, men også QuWAN Cloud Orchestrator-markedsledende topologi og forbedrede sikkerhedsfunktioner, som giver en fleksibel og pålidelig, højeffektiv netværksstruktur til fjernarbejde og multi-site virksomheder.

Desktop-routeren QHora-301W er lige velegnet til hjemmebrug og kontorinstallationer

Desktop-routeren QHora-301W er lige velegnet til hjemmebrug og kontorinstallationer.

Med en enterprise-grade Qualcomm Quad-core 2,2 GHzprocessor og 1 GB RAM sikrer QHora-301W højtydende Wi-Fi 6 (802.11ax) og 2,4 GHz/5 GHz dual-band trådløs transmission. Og med otte antenner og MU-MIMO giver den nye router den perfekte trådløse struktur til forbedring af Wi-Fi-signalers dækning; den leverer op til 3,6 Gbps overførselshastighed med mulighed for flere samtidige Wi-Fi-klienter.

Den budgetvenlige QMiro201W understøtter tri-band Wi-Fi 5 Mesh og har Wi-Fi Handover-teknologi, så flere brugere automatisk kan oprette forbindelse til routeren. Med dual-band 2,4 GHz/5 GHz giver denne router plads til en dedikeret Mesh 5 GHzfrekvens til backhaul-forbindelser med høj båndbredde mellem Mesh Wi-Fi-routere og satellitter, hvad der garanterer problemfri og stabile WiFi-forbindelser.

Tower-routeren QMiro-201W understøtter tri-band Wi-Fi 5 Mesh og har Wi-Fi Handoverteknologi.

Tower-routeren QMiro-201W
understøtter tri-band Wi-Fi 5
Mesh og har Wi-Fi Handoverteknologi.

Smarte Edge PoE-Switche

Der er to switch-nyheder. Den første, QNAP QDG-1602P, er en andengenerations Guardian PoE-administreret switch med flere 2,5 GbE MultiGigabitporte, 10 GbE fiberporte og op til 90 W PoE-strømforsyning, hvilket åbner mulighed for en hurtig og højeffektiv PoE-netværksinfrastruktur til Wi-Fi 6-adgangspunkter og -routere.

Rack-switchen har også to 2,5-tommer SATA-drevbåse, bruger Intel Atom multi-core 2.2 GHz-processorer, understøtter QNAPs QTS-operativsystem og kan fungere som vært for virtuelle maskiner (VM) og dermed tilbyde en one-stop-netværksinstallationsløsning til smarte hoteller, kontorer og detailhandel.

Rack-switchen QDG-1602P er en Guardian PoE-administreret switch med flere 2,5 GbE MultiGigabit-porte og 10 GbE fiberporte.

Rack-switchen QDG-1602P er en Guardian PoE-administreret switch
med flere 2,5 GbE MultiGigabit-porte og 10 GbE fiberporte.

Med Intel QuickAssist Technology udfører switchen edgecomputing-virtualisering, og med QNAPs QuWAN SD-WAN kan den sluttes til en VPNinfrastruktur med andre QNAPenheder, accelerere multi-site netværkstransmission og tilbyde skybaseret administration. QGD-1602P er udstyret med QNAP Switch System (QSS) og QTS-operativsystem, og den kommer med 4-port 90 watt 2,5 GbE, 4-port 30 watt 2,5 GbE, og 8-port 30 watt Gigabit PoE, som leverer op til 380 watt total effekt til forskellige højtydende enheder (PD’er), samtidig med at de overholder IEEE 802.3bt PoE++ standarden. To 10 GbE SFP+-, to 5 GbE- og to Gigabit-værtsadministrationsporte fungerer som uplink-porte til kernenetværk og giver også forbindelse til LAN-enheder og computere.

Den anden switch, QGD3014-16PT, er QNAPs første desktop smart-edge PoEenhed. Med seksten 30-watt Gigabit PoE-porte, to 2,5 GbEværtsadministrationsporte, Intel Celeron J4125 quadcore 2,0 GHz-processor og fire 3,5-tommer SATA-drevbåse understøtter enheden QVR Pro, HBS 3 og QuWAN SDWAN. Man kan integrere overvågningsudrulning, udføre computerstyret videolagring og opnå multi-site-fjernadministration og tilbyde SMV’er innovativ intelligent IP-overvågningsinfrastruktur og eksterne backup-løsninger.

Desktop-switchen QGD-3014-16PT er en intelligent enhed med blandt andet PoE-switch, NVR, NAS, router og HDMI 2.0-output.

Desktop-switchen QGD-3014-16PT er en intelligent enhed med
blandt andet PoE-switch, NVR, NAS, router og HDMI 2.0-output.

Den intelligente QGD-3014-16PT kombinerer funktionerne i en PoE-switch, NVR, NAS og router og har HDMI 2.0 til direkte afspilning af live-feeds op til 4K ved 60 Hz. Ved at konsolidere multi enhedsfunktionalitet i en næsten lydløs og stilren formfaktor opfylder QGD3014-16PT brugernes krav og forenkler implementeringen af smarte overvågningsløsninger


TAGS
promotion
qnap

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S