Home » Mobiltelefon » Nu er Huaweis hurtige 4G-mobil i butikkerne
Nu er Huaweis hurtige 4G-mobil i butikkerne

Nu er Huaweis hurtige 4G-mobil i butikkerne

Share

Ascend P2 er udstyret med den nyeste LTE-teknologi, som skal give dig verdens hurtigste 4G-forbindelse. Men mobilen sælges billigt

4G er ikke bare 4G. Der findes forskellige teknologier og forskellige sendefrekvenser, som udnytter det hurtige mobile bredbånd på hver sin vis. LTE Cat. 4 er seneste trin i udviklingen. Her får du maksimal hastighed på 150 Mbps. Til sammenligning giver Cat. 3, som er hyppigst udbredt i øjeblikket 100 Mbps.

Huawei Ascend P2 er den første mobil til at understøtte Cat. 4 og i kombination med den nyeste generation af chipset og en quad core-processor på 1,5GHz skal det ifølge producenten give den ultimative 4G-oplevelse. Således skal det være muligt at downloade film i HD-kvalitet på få minutter eller streame videoer, hente sange og e-bøger på sekunder.

Se også:  Huawei er nu verdens største mobilproducent - banker Samsung og Apple

Vi har netop fået mobilen til test, så nu må vi se om den også holder, hvad den lover. Forvent en test i et kommende nummer af Alt om DATA.

Telefonen er udrustet med 2420 mAh batteri og Huaweis patenterede strømspareteknologi, som skal give op til 11 dages standby-tid. Quick-charge sørger samtidig for at mobilen er hurtigt ladt op igen.

Ascend har IPS-baseret HD-skærm på 4,7” med ’Magic touch’-funktion, som giver mulighed for at betjene den med handsker på. Skærmen tilpasses automatisk lyset, så den skal kunne bruges under alle lysforhold.

Mobilen kører på Android 4.1 med Huaweis egen Emotion UI-brugerflade, der blandt andet udmærker sig ved at kombinerer hovedmenuen med hjemmeskærmene, så du har alle dine apps samlet et sted. Samtidig udnytter MeWidget skærmpladsen bedre ved at kombinere flere funktioner i en enkelt Widget. Derudover hjælper Emotion UI blandt andet med at holde styr på dit dataforbrug, at rydde op i systemet og lukke apps, der ikke benyttes.

Se også:  Huawei udvikler intelligente veje, der kan tale med førerløse biler

Ascend P2 har også 13-megapixel kamera med HDR og 1,3 megapixel frontvendt kamera til video-opkald. Den dedikerede kameraknap på siden af telefonen giver direkte adgang til kameraet.

Mobilen er 8,4 mm bred og vejer 122 g. Den sælges nu online hos Telia og kan købes i Telias butikker fra næste uge. Prisen er 2.599 kroner.


TAGS
4G
Huawei
LTE

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S