Stortest: Her er den bedste tablet

Stortest: Her er den bedste tablet

Share

Her sætter vi fokus på high-end tablets og 2 i 1-computere med løst tastatur – og trenden er klar: De bedste modeller har ydelse på niveau med gode pc’er. Og du kan få skærme med meget høj opløsning

Skal din næste tablet være hurtig og så stærk, at den reelt kan supplere eller måske endda erstatte din pc?

Så kig med i denne test, hvor vi har sat fokus på high end-segmentet fra priser lige under 4000 kroner og op til vilde 15.000 kroner. Så har du overblik over markedet! Testen af de otte nye modeller viser, hvilken rivende udvikling tabletten stadig er inde i.

Se også:  HP Omen 870 [TEST]: Stærk og kompakt gaming-computer

Læs også: 7 stærke råd før du køber tablet

Det er ikke længe siden, at en god tablet ikke kunne meget mere end samtidens smartphone – bare på en noget større skærm. Sådan er det ikke længere. Kigger vi på de bedste og dyreste tablets på markedet, har de processorer, der gør dem i stand til at håndtere billedbehandling og endda video på højt plan.

To typer high-end tablets– flydende grænse

Med muskelopbygningen følger nye muligheder – og nye forventninger hos tabletbrugerne. Nu skal vi kunne det samme på en tablet som en pc, og derfor kan du i dag få tastatur til mange tablets, eller det følger måske endda med. Man må derfor konstatere, at grænsen mellem tablets og 2 i 1-computere er under opblødning – måske ved helt at forsvinde. Derfor har vi i denne test også tre maskiner med, som kan købes sammen med tastatur.

Se også:  [TEST]: Topintelligente hørebøffer

Del denne