Home » Andet » Billig trådløs lysdæmpning
Billig trådløs lysdæmpning

Billig trådløs lysdæmpning

Share

Philips Hue Wireless Dimming er et nyt begyndersæt, der giver dig trådløs lysdæmpning uden du skal betale en formue eller bruge tid på installation

Indtil nu har det været en både dyr og besværlig fornøjelse at installere den såkaldte ’dimming’, der kan dæmpe lyset i hjemmet. Det laver Philips nu om på med nyheden Hue Wireless Dimming Kit, som helt enkelt består af en fjernbetjening og en LED-pære, og som gør det let, billigt og fremfor alt installationsfrit at dæmpe belysningen på hjemmets lamper.

Danskerne har allerede taget individuel lyssætning til sig med introduktionen af Philips Hue i 2012. Men med det nye trådløse Hue Wireless Dimming Kit, bliver lyssætning i endnu højere grad allemandseje. Enhver – fra bedstemor på 85 til studenten på 23 – kan med Hue Wireless Dimming sætte netop den lysstyrke, der skaber den perfekte stemning i hjemmet, og som passer til enhver situation. Skru op for lyset, når du arbejder, laver mad eller læser lektier, og skru ned når familien skal spise julemiddag, spille et spil eller samles om en god film.

Se også:  Samsungs smart home system er nu klar i Danmark

Hue Wireless Dimming Kit forhandles hos Elsalg, Silvan, Lysmesteren, Lampeguru.dk og Fona. Vejledende udsalgspris 299 kroner for et starter kit. En løs Hue White Pære koster 149 kroner. Starter kit’et inkluderer en fjernbetjening og en Hue pære. Alt, hvad man behøver, for at komme i gang.


TAGS
belysning
hue
Philips
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S