Home » Underholdning » Nu er der tændt for Sonos Radio i Danmark
Nu er der tændt for Sonos Radio i Danmark

Nu er der tændt for Sonos Radio i Danmark

Share

60.000 radiostationer fra hele verden samt eksklusivt indhold med internationale kunstnere bliver i dag tilgængeligt for de danske brugere, direkte i Sonos-app’en

De danske Sonos-brugere får nu glæde af Sonos Radio. Radiostreamingtjenesten giver direkte adgang til mere end 60.000 radiostationer fra hele verden, herunder selvfølgelig de danske, og tilbyder samtidig eksklusivt indhold produceret direkte til Sonos’ brugere.

De danske Sonos-lytterne vil kunne glæde sig til en julespecial fra Dolly Parton senere i november. Og ud over det store antal radiostationer vil Sonos Radio også tilbyde særligt produceret indhold til Sonos’ brugere. Det ugentlige program Sonos Sound System graver dybt i artisternes musikalske inspiration og byder i den kommende tid på bidrag fra blandt andre Beverly Glenn-Copeland, Erykah Badu, A$AP Ferg og Laurie Anderson.

Se også:  Sonos Arc [TEST]: Dyr lydbar – men med kvaliteter

Allerede nu kan man lytte til programmer med Thom Yorke fra Radiohead, David Byrne fra Talking Heads og mange andre internationalt anerkendte artister.

På de mere end 30 reklamefinansierede Sonos Stations kan lytterne desuden nyde godt af genrestationer om 90’erne og 00’erne, julestationer og regionale stationer, hvor man kan udforske håndplukket musik fra bl.a. England, Frankrig og Tyskland.

Sonos Radio kommer med en opdatering i Sonos S1 og S2 fra i dag. Sonos Radio HD forventes tilgængelig i Danmark i på et senere tidspunkt.

Ny HD-radiotjeneste i USA

Sonos har det seneste år oplevet en stigning i den totale lyttetid på hele 40 pct. i de mere end 10 mio. Sonos-hjem verden over. Og netop radio udgør samlet set omkring halvdelen af al lyttetid på Sonos-platformen. Efter lanceringen tidligere på året i USA og andre udvalgte lande er Sonos Radio strøget direkte op i toppen på listen over de mest populære streamingtjenester, og nu er Sonos Radio den fjerde mest afspillede tjeneste på Sonos-platformen.

Se også:  Sonos Move [TEST]: Luksuslyd i stereo

Nyheden om Sonos Radio i Danmark kommer samme dag som introduktionen af Sonos Radio HD i USA og Storbritannien. Sonos Radio HD er en abonnementstjeneste med en række originale radiostationer fra både artister og musikeksperter, der som noget helt nyt kan afspilles i ægte HD. Tjenesten skydes i gang i dag med bl.a. en radiostation fra countrylegenden Dolly Parton.


TAGS
musikstreaming
Radio
Sonos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S