Home » Bærbar computer » Nu er der 4K i den bærbare
Nu er der 4K i den bærbare

Nu er der 4K i den bærbare

Share

Toshiba er klar med Satellite P50t, som har knivskarp skærm i 4K

Satellite P50t er bygget til krævende filmredigering og gaming. Skærmen måler 15.6” og har opløsning i 4K, eller Ultra HD-skærm som det også kaldes, hvilket betyder, at der er fire gange så mange pixels som på en Full HD-skærm – for at være helt præcis 282 pixels pr tomme.

Hver Ultra HD-skærm er individuelt kalibreret med ChromaTune og certificeret af Technicolor under produktionen, for at sørge for naturlig farvegengivelse og korrekt farveskala. Brugere kan også selv tilpasse skærmen til et væld af programmer med den præinstallerede ChromaTune.

Skærmen har 10 punkts touchstyring og er belagt med anti-fingerprint coating, så der ikke kommer uønskede fingermærker på skærmen. Skærmen er også mere sensitiv, hvilket giver en forbedret respons.

Processoren er en 4. generation firekernet Core-i7-processor og P50t kommer desuden med AMD Radeon R9 M265X grafik samt 2GB GDDR5 VRAM. Der er mulighed for at vælge en SSD med plads op til 256 GB eller almindelig harddisk med op til 1 TB. Alternativt kan man få 1TB SSHD hybrid-drev.

Toptunet underholdningsmaskine

For at give den bedst mulige lydoplevelse er der indbyggede Harman/Kardon-højtalere samt DTS Sound. Med ”Sleep-and-music”-funktionen kan man lytte til sin yndlingsmusik, selv når computeren er i dvale.

Derudover er der mulighed for at få blu-ray-drev. Med Ultra HD og 3D support i HDMI-outputtet, kan man således tilslutte sin computer til et TV og se 3D. Der er også Intel trådløs display til rådighed samt fire USB 3.0-porte.

Satellite P50t har chassis med aluminium-skal og markeringer i krom. LED-Keyboardet er bagbelyst og har en stor clickpad.

Toshiba Satellite P50t er på markedet i nærmeste fremtid og får en pris fra 11.999 kroner.


TAGS
4K
Satellite
Toshiba
Ultra HD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S