Home » Processor » Nu er de nye Intel-processorer her
Nu er de nye Intel-processorer her

Nu er de nye Intel-processorer her

Share

4. generation af Intels Core-processorer frigives i dag. De leverer dobbelt så høj grafisk ydelse som forrige generation og baner vej for nye hybrid-maskiner

“I dag leverer vi på den vision, vi satte for os for 2 år siden – at genopfinde den bærbare computer. 4. generation af Intel Core-processorer, er designet fra bunden til Ultrabooks og fungerer som fundament for en ny æra af 2-i-1-computere,” sagde koncerndirektør for Intel, Tom Kilroy, ved præsentationen af de nye processorer.

“Vi har lavet en af de mest voldsomme ændringer nogensinde ved at bygge disse Core-processorer, der leverer den kraftige ydeevne fra en pc og mobiliteten fra en tablet i én og samme enhed. De nye processorer udgør ydeevnen i de mest spændende 2-i-1-designs til dato.”

Se også:  Deepcool Gammaxx L240 V2 [TEST]: Her får du virkelig meget for pengene

Kilroy fortalte, at Intel har mere end 50 forskellige 2-i-1-designs i støbeskeen på tværs af en række prissegmenter, herunder premium Ultrabook 2-i-1-enheder, der er drevet af de nye Intel Core-processorer samt andre designs, baseret på Intels 22nm Silvermont mikroarkitektur.

Kilroy fremhævede desuden udviklingen inden for ultra-mobility-segmentet og henviste til Intels næste generation Intel Atom-SoC (System-on-Chip) og den hidtil mest kraftfulde Intel Atom-system-on-chip (SoC, der går under kodenavnet “Bay Trail-T”), virksomhedens kommende 4G LTE multimode-løsning og den næste generation af 22nm Atom SoC (der går under kodenavnet “Merrifield”) til smartphones.

“Med de nye Intel Core-processorer, der introduceres i dag, og vores næste generation af Atom SoC til tablets og andre 22nm-produkter, der kommer snart, sker der et kvantespring inden for innovation af Intel-arkitekturer, der skaber nye muligheder og udgør ydeevnen i nogle af de bedste mobile enheder, der lanceres i år,” udtalte Kilroy.

Se også:  Ekstremt hurtige AMD-processorer til de allertungeste opgaver

De nye Intel Core-processorer leverer den største strømbesparelse i selskabets historie. Mere end 9 timers batteritid i nogle systemer, mens ydeevnen samtidig er forbedret og den integrerede grafik er dobbelt så stærk som i forrige generation.


TAGS
Core
cpu
Haswell
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S