Home » AOD Pro » Bæredygtige Fairphone-mobiler blåstemples til erhvervsbrug
Bæredygtige Fairphone-mobiler blåstemples til erhvervsbrug

Bæredygtige Fairphone-mobiler blåstemples til erhvervsbrug

Share

Fairphone 4 har modtaget Android Enterprise Recommended-certificering. Dens reparationsvenlige design gør den relevant for virksomheder, som ønsker langtidsholdbare mobiler

Android Enterprise Recommended-programmets mål er at gøre det lettere for enterprise-virksomheder at vælge den rette mobilløsning og integrere den i deres drift med det nødvendige sikkerheds- og vedligeholdelsesniveau bygget ind i Android-systemet.

Det forpligter Fairphone 4 i at leve op til Google’s strenge enterprise-krav indenfor både software og hardware. AER betyder også, at kunder kan forvente at få rettidige sikkerhedsopdateringer samt klar information om større OS-opdateringer.

“Vi er stolte over at have modtaget AER-certificering for Fairphone 4. Som et lille smartphonemærke er det noget af en udfordring at opfylde Googles høje hardware- og softwarestandarder. Vores inklusion i programmet giver os mulighed for at udvide vores rækkevidde til virksomheden ved at demonstrere, at selvom vi er en lille virksomhed, kan vi tilbyde kunder den samme standard for support med hensyn til hyppighed og levetid for sikkerhedsopgraderinger, zero-touch-opdateringer og Mobile Device Management (MDM) som andre store smartphone-virksomheder rundt om i verden. Enterprise-området har været domineret af større mærker, og der har ikke været en bæredygtig telefon, der opfylder alle Googles høje standarder inden for AER-tilbuddet indtil nu. Og nu, hvor vi har overvundet disse udfordringer, vil vi opmuntre virksomheder til at inkludere mere bæredygtige smartphones i deres mobiltilbud,” siger Wayne Huang, VP for produkter hos Fairphone.

Se også:  Danskerne vil ikke betale for grøn teknologi
Længere garanti

Med Fairphone 4 hæver Fairphone barren for industrien med en femårs garanti uden ekstra omkostninger.

Fairphone 4 kan let og relativt billigt repareres af virksomheders it-afdelinger eller endda de ansatte selv, og Fairphone garanterer langsigtet tilgængelighed af reservedele kombineret med softwaresupport. For Fairphone 4 er softwaresupport garanteret indtil udgangen af 2026 og inkluderer opgraderinger til Android 12 og Android 13 (og sigter mod Android 14 og 15).

Med denne ambition sigter Fairphone efter at gentage, hvad det lykkedes at gøre med Fairphone 2: næsten syv års softwaresupport fra lanceringen af en Android-enhed. Tilmelding til AER-programmet går hånd i hånd med virksomhedens planer om udvidet softwaresupport til Fairphone 4.

Se også:  IFA 2022: Det er ikke slut med Huawei-mobiler: Helt nye modeller klar

TAGS
bæredygtig
fairphone
modulær
modulær mobil
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S