Home » Bærbar computer » 2500 kroner for en bærbar med touch-skærm
2500 kroner for en bærbar med touch-skærm

2500 kroner for en bærbar med touch-skærm

Share

Toshiba lancerer tre nye Satellite laptop-serier, som kan betjenes med touch-styring og har priser helt ned til 2500 kroner

Satellite S er den nye serie af forbruger-laptops, der henvender sig til brugere med behov for både ydelse og slankt design. Serien fås med enten 15,6” eller 17,3” touchscreen og kan fås i en ultraslank model på kun 24 mm i tykkelsen med ULV processor.

Med enten Intel Core, Intel ULV eller AMD Quad Core processorer, og med valget mellem Intel HD eller dedikeret NVIDIA grafik, er Satellite S-serien i stand til at drive de mest krævende programmer, køre multimedieredigering og HD spil. Den valgfrie 1TB Hybrid HDD med 8GB SDD drev forbedrer desuden ydelse og opstartstid .

Hver model i serien er optimeret til underholdning med højtalere fra Onkyo, hvor DTS Studio Sound-teknologi er med til at gøre lydbilledet bedre, når du ser film.

Laptop-serien kommer med Blu-Ray Disc eller DVD eller uden optisk drev for en slankere udgave til de brugere, der foretrækker streaming. Med Wi-Fi Certified Miracast er det let at slutte laptoppen til andre kompatible produkter, inklusive fjernsyn for større billede og smartphones for mere indhold.

Satellite L – bærbar til underholdning

L-serien fås med processorer fra Intel eller AMD samt dedikeret grafikkort fra enten NVIDIA eller AMD, som den kan trække grafiktunge opgaver som billedredigering og spil.

L-serien fås i farverne sølv, hvid eller sort glans med enten 14,1”, 15,6” eller 17,3” skærm. Både 15,6” og 14,1” har mulighed for valgfri touchscreen med ti-punkts følsomhed og ”touch-and-swipe”-understøttelse, der til fulde udnytter mulighederne i Windows 8. Modellen med 17,3” skærm kan også vælges med HD+, der giver krystalklart billede.

Ligesom Satellite S-serien, kommer L-serien med Onkyo højtalere og DTS Sound og Wi-Fi Certified Miracast.

Satellite C – Toshibas mest prisvenlige laptop

Satellite C er Toshibas fokus på at levere en bred vifte af anvendelser, nu inklusive touchscreen styring, i et udvalg af farvemuligheder og skærmstørrelser mod en pris, der er tilgængelig for alle brugere.

Med et valg af enten 15,6” eller 17,3” skærm og et slankere design med afrundede kanter, et smart keyboard og en stor trackpack til mus, giver Satellite C indtryk af det samme premium ydelse og design, som man får med mere avancerede modeller.

Satellite S, L og C bliver tilgængelige inden længe til priser fra 2500 kroner.


TAGS
Satellite
Toshiba
touchskærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S