Home » Transport » Nu bringer Polestar prøveturen til din dør
Nu bringer Polestar prøveturen til din dør

Nu bringer Polestar prøveturen til din dør

Share

Fra januar kan beboere omkring København få bragt en Polestar 2 til hjemmet eller arbejdspladsen og således skifte frokostpausen ud med en prøvetur

Den nye form for prøvekørsel lanceres som et supplement til den eksisterende prøvekørsel fra Polestar Space på Gammel Mønt i København og de fem Polestar Destinations i henholdsvis Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus og Aalborg. En prøvekørsel hjemmefra kan bestilles fra d. 5. januar, men kan bookes allerede fra i dag. Det eneste krav er, at turen starter inden for en radius på 45 minutter fra Københavns centrum. Tiltaget sker som led i strategien om at gøre det lettere og mere belejligt for kunderne at lære Polestar 2 at kende.

“Danskerne har for alvor taget Polestar til sig, og siden lanceringen i foråret har mere end 4.000 danske prøvekørsler allerede fundet sted. Jeg er derfor meget glad for, at vi som en del af vores løfte om at nytænke bilbranchen nu kan tilbyde mange danskere en unik mulighed for at booke og prøvekøre Polestars biler, der hvor det passer dem bedst,” siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark.

Se også:  Kunstig intelligens skal bekæmpe dårlige parkeringer

Bilen køres ud til den valgte lokation af en produktspecialist fra Polestar, som giver en grundig introduktion inden prøvekørslen. Det er valgfrit, om man vil køre alene eller have Polestar-specialisten med som passager. Fælles for alle prøvekørsler er, at den pågældende bil rengøres og desinficeres, inden turen starter. Testkørslerne i Polestar 2 er gratis og skal bookes via Polestars hjemmeside.

Ny tilgang til bilsalg

Efter kun fire måneder med biler på de danske veje vandt Polestar Årets Bilglæde 2022 ved det årlige arrangement Årets Bil 2022 afholdt af FDM og blev tildelt en andenplads i kategorien Årets Bil 2022.

På globalt plan forventer man at nå en målsætning om 29.000 solgte biler inden årets udgang, og Henrik Bang spår da også en lys fremtid for det svenske elbilsmærke herhjemme:

Se også:  Synthesizer-legenden Jean Michel-Jarre laver lyd til Renaults elbiler

“Polestars vision om at bygge elektriske biler til bilelskere, der samtidigt sætter pris på exceptionelt design, teknologi og et centralt fokus på bæredygtighed, har vist sig at ramme en nerve i vores tid. Vi er meget taknemmelige over den modtagelse, vi allerede har fået i Danmark,” siger Henrik Bang.

Polestar 2 [TEST]: Stærk Tesla-rival med Google ombord


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
polestar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S