Home » Bærbar computer » Nu bliver Windows-grejet sexet
Nu bliver Windows-grejet sexet

Nu bliver Windows-grejet sexet

Share

Det er slut med at dømme Windows-udstyr ude som kedeligt og intetsigende. Se bare de skønheder, vi præsenterer her – nærmest sexede gadgets

Mens vi bevæger os tættere på den utopiske teknologi-vision, er udstyret derhjemme og på jobbet ved at ændre sig for altid. På grund af økonomiske nedgangstider har det i de senere par år handlet om at klemme udgifterne, mens kvalitet har spillet en underordnet rolle. I år er det attraktive og højtydende dog atter i højsædet, fordi producenterne er begyndt at fremstille udstyr, der både tiltaler vores fantasi, og som vi kan være stolte af at eje

Bærbare har været nogle af de største skurke, når det handlede om at skære hjørner. Resultatet har været stribevis af ensartede, sorte plasticmaskiner. Men godt hjulpet på vej af store investeringer fra Intel har en ny kategori af bærbare, kaldet Ultrabooks, formået at sætte dagsordenen. Disse højkvalitetsbærbare leverer lige dele stil og hastighed – og i rigelige mængder.

Det er dog ikke kun Ultrabooks, som vil gøre 2012 til et fantastisk teknologi-år. Windows 8, Microsofts nye styresystem, vil for alvor sætte gang i revolutioneringen af tablet-teknologien, mens topdesign og kvalitet vil sprede sig over resten af linjen.

Mere kraft på mindre plads

Ud over mere vægt på design har mange gadgets fået flere og mere avancerede muligheder. Især når det gælder trådløs deling af informationer og filer. Blandt andet bliver kameraer og smarttelefoner i stand til at tale med hinanden og med andre trådløse enheder, mens Microsofts Windows 8 på både smarttelefon og tablet gør det muligt at synkronisere på tværs af platforme, som kører med samme flise-styrede interface.

Derudover er det også lykkedes producenterne at presse mere kraft ind på mindre plads. Fra i år er HDMI, HD og 3D ved at blive standard i blandt andet bærbare. Alt i alt får vi både kraftigere og smukkere gadgets. Her giver vi dig et udvalg af årets stærkeste og mest veldesignede udstyr, som i 2012 med garanti vil få både opmærksomhed og en plads i mange hjerter.

[pt id=’2021858′ size=’large’ link=’file’]

 

Microsoft Arc Touch Mouse

Sat ved siden af de bedste kameraer, skærme og Ultrabooks på markedet virker den ydmyge mus måske ikke som det mest inspirerende stykke hardware. På den anden side, hvis en mus kunne være sportsvognen blandt ekstraudstyr, ville Microsofts Arc Touch Mouse være en Mercedes cabriolet med alt inklusive.

Den ergonomiske mus passer til hånden, og den hvide læderbeklædning gør det til en fornøjelse både at se på musen og røre ved den. Arc Touch Mouse har også et par tricks i ærmet. Da musens overflade er berøringsfølsom, behøver du ikke at trække den hen over skrivebordet. I stedet kan du nøjes med at bruge mindre bevægelser med fingrene for at styre arbejdet. For nem opbevaring og transport kan musen rettes ud. I den position slukker musen automatisk, og dermed forlænges batteriets levetid væsentligt.

[pt id=’2021859′ size=’large’ link=’file’]

 

Asus Zenbook UX31

Med legemliggørelsen af både lækkerhed og ydelse er Asus’ Zenbook topnavnet inden for Ultrabooks. Den 13” store ramme er fremstillet af et massivt stykke aluminium, hvilket gør Zenbook både let og stærk på samme tid. Med sine blot 1,4 kg og et fuldt udbygget, baggrundsbelyst tastatur, som er tilpasset et design fri for spildplads, får du en sjælden kombination af komfort i en super-bærbar pakke.

Zenbook genstarter fra dvale på to sekunder, og der er tilføjet teknologi, som gør det muligt at koble dig trådløst på eksterne computerskærme og tv. Batterilevetiden på imponerende fem timer overhaler nemt de traditionelle bærbare, og der er diskplads nok til, at du kan tage bunker af fotos, musik og film med dig på farten. Alle disse fordele plus det smukke design gør denne bærbare til en af de bedste på markedet.

[pt id=’2021860′ size=’large’ link=’file’]

 

Olympus Pen E-P3

Hvis der findes et kamera, som er inspireret af perfektion og kvalitet, må det være Olympus Pen. Seriens tredje generation er synonymt med lækkert design og fantastiske resultater. Samtidig med at Pen ligner et klassisk filmkamera, har det dimensioner som et kompaktkamera. Men bag det kompakte ydre og retro-designet finder du seriøs teknologi.

Ikke alene kan du styre Pen E-P3 100 procent, hvilket åbner for flere kreative muligheder med din fotografering. Kameraet har også udskifteligt objektiv. Dermed får du samme alsidighed som et fuldblods spejlreflekskamera. Fotokvaliteten er rigtig god, og i tredje udgave har Pen for første gang fået berøringsfølsom skærm, hvormed du kan bladre i dit fotobibliotek og ændre på dine indstillinger.

[pt id=’2021861′ size=’large’ link=’file’]

 

Nokia Lumia 800

Nokias 800-model med den store skærm skiller sig ud i forhold til mange andre smarttele-foner. Skærmen på 3,7”, som dækker stort set hele forsidens areal, anvender ultraskarp amoled-teknologi og er forstærket med såkaldt Gorilla-glas-belægning, hvilket gør Lumia let og samtidig ekstremt hårdfør. Det indbyggede 8 MB-kamera tager billeder med dybe farver og god belysning.

Mens Lumia giver dig den bedste oplevelse som håndholdt telefon, er det Windows Phone, som udgør den virkelige forskel. Hver flise, kaldet Live Tile, repræsenterer en app, men fliserne er mere end bare statiske ikoner. F.eks. vil billedflisen være et slideshow over dine fotos, og folderen med dine kontakter vil rumme informationer fra Facebook og vise fotos af dine venner, når du ringer til dem.

[pt id=’2021862′ size=’large’ link=’file’]

 

Philips Fidelio SoundRing

Indtil videre har vores måde at lytte til digital musik i hjemmet på ofte været begrænset til store, lavkvalitets-docks i stil med dem, vi bruger i soveværelset eller i kollegieværelset.

Det vil Philips Fidelio SoundRing ændre på. Denne bitte, smukt designede dock og højttaler maksimerer lyden uden at overtage hele rummet. Takket være et stort udvalg af indgange og mulighed for trådløs opkobling kan du forbinde SoundRing med Apples enheder samt via kabel forbinde ældre MP3-afspillere og mobiltelefoner.

[pt id=’2021863′ size=’large’ link=’file’]

 

Windows 8 på tablets

Ejer du en tablet-computer, ved du sikkert allerede, at der er mere, du ikke kan med den, i forhold til hvad du egentlig gerne vil. Programmer fra Microsoft Office er ikke tilgængelige, dine apps findes kun i skrabet udgave, og hjemmesider med interaktivt indhold og flash er ikke altid understøttet. Med Windows 8 i tablet-udgave vil alt dette ændre sig.

Interfacet hedder Metro og består af store farverige fliser, der fungerer som ikoner for alle din programmer og filer. Opsætningen med de store fliser gør det for alvor intuitivt og mere overskueligt at styre ved hjælp af en tablet-computers berøringsfølsomme skærm. Dermed forvandles Windows på din tablet-computer fra at være en akavet styreform til en sømløs oplevelse.

Yderligere får du med Windows 8 også en ny og helt igennem understøttet version af Office 15, så du for første gang kan tage Word og PowerPoint med på din håndholdte enhed. Der vil samtidig også blive adgang til en komplet app-store, så du får en kæmpe samling af apps at vælge fra.

[pt id=’2021864′ size=’large’ link=’file’]

 

Kinect til Windows

Mens mange af produkterne, vi her præsenterer, får dagligdagens ekstraudstyr til at præsentere sig endnu smukkere end før, er Microsoft Kinect til Windows et helt nyt bud. Kinect er kernen i den bevægelsessensor-teknologi, som ligger til grund for de håndfri Xbox-spil, som har været på markedet i over et år.

Nu kommer enheden også til Windows, og dermed kan du kontrollere din pc med forskellige bevægelser med hånden og kroppen. I øjeblikket leveres Kinect til Windows med et begrænset antal programmer i form af medfølgende software, men i fremtiden vil Kinect sandsynligvis også understøtte en række teknologier.

Applikationer fra virkelighedens verden er allerede ved at blive testet. F.eks. muligheden for virtuelt at prøve tøj, lære førstehjælp og fjernstyre en helikopter alene ved hjælp af dine hænder. Kinect kan også styres alene ved hjælp af stemmen, og enheden genkender sågar ansigtsudtryk.

[pt id=’2021865′ size=’large’ link=’file’]

 

Samsung 9-Serie HDTV 3D-skærm

Uanset om du har en stationær pc, en 15” bærbar computer eller det perfekte spilcenter, så vil en god skærm forandre din oplevelse. Samsungs 9-serie er en af de mest gennemførte skærme, du kan få fingrene i, og modsat så mange andre ser skærmen mindst lige så godt ud, når den er tændt.

Med blot 11 mm i tykkelsen er den store 27” store flade perfekt til spil, film og streamede tv-udsendelser. Hvis du vil arbejde, får dine dokumenter og e-mails også en helt ny dimension med et arbejdsområde på 27”. Ud over at være lidt af en gigant kan 9-serien prale med et højtopløst display, 3D-teknologi og en bred palet af indgange, som giver dig mulighed for at forbinde skærmen med spilkonsoller, Blu-ray-afspillere såvel som pc’er og bærbare computere.

[pt id=’2021866′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Asus Zenbook UX31
Kinect
Microsoft Arc Touch Mouse
Nokia Lumia 800
Olympus Pen E-P3
Pilips Fidelio SoundRing
Samsung 9-Serie
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S