Home » Mobiltelefon » Nu bliver iPhones billigere
Nu bliver iPhones billigere

Nu bliver iPhones billigere

Share

Apple har solgt betydeligt færre iPhones efter priserne på de seneste modeller er skudt gevaldigt i vejret. Det viser et netop offentliggjort kvartalsregnskab. Nu bliver priserne derfor sænket

I nat præsenterede Apple deres regnskab for det seneste kvartal. Et kvartal der altid er store forventninger til, da perioden dækker over både lanceringer af de nyeste iPhones og julesalget. De seneste mange år i træk har Apple kunne vise massive stigninger. Det har været iPhones, der har trukket fremgangen. Men ikke i år. Faktisk er der solgt 15 procent færre iPhones i det seneste kvartal end det var tilfældet i samme periode sidste år.

Høje priser er årsagen

Tim Cook, Apples nuværende CEO, fremlagde regnskabet, og erkendte i den sammenhæng, at nedgangen har med priserne på iPhones at gøre. De seneste topmodeller, iPhone Xs og iPhone Xs Max, kommer i de fleste konfigurationer over ti tusind danske kroner. Og det har simpelthen været for meget for køberne.

Se også:  Apple MacBook Pro 16” [TEST]: En Big Mac med det hele

Apple vælger derfor at tage konsekvensen og justere på priserne. I stedet for at basere priserne i alle markeder på de amerikanske priser, vil Apple tilpasse dem de enkelte markeder. Svingende dollar-kurser har nemlig været med til at hæve priserne uhensigtsmæssigt i nogle lande. Om justeringer vil kunne mærkes på det danske marked er ikke til at vide endnu, men det ville da kun være ret og rimeligt.


TAGS
Apple
iPhone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S