Home » Transport » Nu bliver det markant dyrere at oplade elbilen
Nu bliver det markant dyrere at oplade elbilen

Nu bliver det markant dyrere at oplade elbilen

Share

Kunder hos Clever står overfor en stigning på knap 50 procent, når der skal tankes strøm på elbilen. Prisstigningen skyldes blandt andet krigen i Ukraine

Den kedelige melding blev sendt ud på mail til kunderne i dag. Her forklares hvorfor tiltaget er strengt nødvendigt grundet de kraftigt stigende elpriser.

Stigningerne rammer de kunder, der har et Unlimited-abonnement med fri adgang til opladning på Clevers standere. Dette abonnement koster normalt 799 kroner måneden, men allerede fra juni bliver der lagt 345 kroner oveni prisen, så den lander på 1144 kroner.

Kan stige yderligere

“Vi indfører kun dette energitillæg, fordi det er strengt nødvendigt. Og det er det nu, fordi indkøbsprisen på strøm er mere end fordoblet den seneste tid. Og desværre ser det også ud til, at priserne ikke falder lige foreløbigt, siger Casper Kirketerp-Møller, direktør for Clever, i en video udbydere har lagt på YouTube.

Se også:  Nye Tesla-modeller på vej til Danmark - se priserne her

Prisstigningerne skyldes blandt krigen i Ukraine, og det er således svært at sige hvordan priserne vil udvikle sig den kommende tid. Der således ingen garanti for at der ikke vil komme flere stigninger. Omvendt forsikrer Casper Kirketerp-Møller at der ikke er tale om en permanent stigning. Så snart elpriserne falder igen, vil abonnementsprisen også gøre det.

Casper Kirketerp-Møller fortæller endvidere at kundernes merudgift langt fra dækker den ekstraregning som Clever står med for tiden, grundet de stigende elpriser og at den aktuelle prisnøk er strengt nødvendigt for at den massive udbygning af ladenetværket, som Clever arbejder på ikke skal gå i stå.

Se også:  Polestar klar med sin mest kraftfulde elbil til dato

TAGS
elbil
elbilsopladning
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S