Home » Hardware » Nu behøver du ikke længere at sætte SIM-kort i Android-mobilen
Nu behøver du ikke længere at sætte SIM-kort i Android-mobilen

Nu behøver du ikke længere at sætte SIM-kort i Android-mobilen

Share

I hvert fald ikke hvis du har en model med eSIM. Telia tilbyder nu eSIM-abonnementer til alle kompatible mobiler og smartwatches – ikke kun Apple-produkter. Det digitale SIM-kort gør det nemt at skifte SIM, og muligt at have flere telefonnumre på samme mobil

Det er Telia, der i første omgang kommer til at sælge Motorolas folbare mobil, Razr. Den har kun mulighed for eSIM, så det kan have en lidt at gøre med at teleselskabet nu begynder at tilbyde muligheden til deres kunder. Men uanset årsagen er det et prisværdigt tiltag.

Med eSIM indbygget i telefonen er der ikke længere behov for det traditionelle SIM-kort af plastik. Det digitale eSIM downloades fra selvbetjeningsuniverset Mit Telia, og giver dig mulighed for at bruge mobil, tablet eller smartwatch med det samme, uden at du behøver indsætte et fysisk SIM-kort.

Med eSIM skal du ikke længere spilde tid på at vente på at få et fysisk SIM-kort tilsendt eller udleveret. I takt med at eSIM erstatter det traditionelle SIM-kort, vil det spare plastik, papir og CO2 ved transport, og dermed skåne miljøet. Og skulle du miste eller beskadige dit nuværende SIM-kort, kan du nu bestille og aktivere et eSIM online på få minutter.

Det digitale SIM-kort er allerede standard i en række smartwatches som for eksempel Apple Watch og Samsung Galaxy Watch af nyere generationer, hvor der ikke er plads til et fysisk kort. Det betyder, at du kan lade mobilen ligge derhjemme, når du f.eks. løber en tur, træner i fitnesscentret eller arbejder i haven – og stadig modtage opkald på dit mobilnummer via uret via Nummerdeling-tillægstjenesten.

Flere telefonnumre

Med eSIM får du nu også muligheden for at have flere mobilnumre på én mobil. Du kan for eksempel have dit arbejdsnummer på et fysisk SIM-kort og dit private nummer på et eSIM-kort. Det kræver selvfølgelig, at din mobiltelefon understøtter muligheden.

Med tiden forventes eSIM at blive standard i alle nye mobiltelefoner og smartwatches, som dermed kan blive endnu mindre og med reduceret strømforbrug. eSIM har også perspektiver i forhold til intelligente apparater i hjemmet, hvor alt fra køleskabe til alarmsystemer kan udstyres med et digitalt SIM-kort, og elbiler med eSIM vil kunne koble sig på mobilnetværket for at få informationer om fx trafiksituationen.

eSIM er i første omgang lanceret til Telias privatkunder, der kan bestille det på Mit Telia. Log på og vælg det abonnement (mobilnummer) du ønsker eSIM på, og vælg derefter eSIM under ”Bestil nyt SIM-kort”.

Hvis du gerne vil bruge Apple Watch med eSIM og dermed have samme nummer på dit AppleWatch som på din mobiltelefon, så skal du bestille Nummerdeling.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S