Philips fyrer op under festen

Philips fyrer op under festen

Share

Philips NTRX900 er et monster af en partymaskine med 3.600 watt under kølerhjelmen og indbygget lysshow

Det er snart konfimationstid. Vil du forkæle knægten med det ultimative anlæg, så er Philips klar med en kandidat. Men tænk dig lige om inden du lader dette monster komme ind i hjemmet.

Det voldsomme anlæg har nemlig udgangseffekt på ikke mindre end 3.600 watt RMS. Der er desuden dynamisk basforstærkning i tre trin og en 20” subwoofer til at give endnu bedre baslyd.

Du kan afspille cd, radio, mp3/WMA fra usb-stik eller streame musik via Bluetooth – og du kan også bruge den til karaoke. En Auto-DJ-funktion mikser numrene på usb-drevet og du kan tilføje lydeffekter med DJ-kontrolhjulet. Der er også DSJ-crossfader til flydende skift mellem numrene – og ikke mindst LED-lysshow, der kan levere 260.000 farver. De farvede lamper flimrer, blinker og bølger i takt til musikken – og du kan vælge farver, der passer til dit tema, eller vælge en af de forprogrammerede indstillinger, som spænder fra det blide og romantiske til det helt, helt vilde. Vil du gøre dit lysshow endnu mere intenst, trykker du blot på NX-basknappen.

Se også:  Vind en lynhurtig router

17.999 kroner koster Philips NTRX900, som du ikke skal regne med at kunne have bag på cyklen, da hver af de to højtalere er over én meter høje og vejer 69,5 kilo.

Del denne