Home » Sikkerhed » Norton beskytter dig overalt
Norton beskytter
dig overalt

Norton beskytter dig overalt

Share

Norton Everywhere er et nyt produkt, der giver dig sikkerhed på mobilen, på nettet og på dine internetforbundne enheder

Internettet er ikke længere noget, der bare er sluttet til den stationære arbejdsstation inde på kontoret. Rigtig mange apparater kan gå på nettet idag. Det giver masser af smarte muligheder men også den sikkerhedsrisiko, som desværre er uløseligt forbundet med nettet.

Nu kommer Symantec dog til undsætning med en ny sikkerhedsstrategi til alle internetforbundne enheder. Norton Everywhere er en fællesbetegnelse, der omfatter løsninger til tre forskellige områder – Norton Mobile for mobile enheder, Norton DSN for web og Norton for Smart Devices til indbyggede tjenesteydelser i smart devices, som eksempelvis Blu-ray-afspillere, mediestreamere, tv-apparater, alarmsystemer, digitale kameraer, digitale fotorammer og andre internettilsluttede enheder.

De første løsninger som lanceres, er Norton Smartphone Security for Android Beta, Norton DNS Beta, og Norton Connect Beta. Den første giver brugeren mulighed for at slette informationer på eller låse en bortkommen enhed samt beskyttelse mod skadelige koder og funktion for samtaleblokering fra uønskede personer.

Norton DNS Beta giver en mere pålidelig internetoplevelse, hvad enten man surfer på pc’en eller mobilen takket være webfiltrering og verificering af URL-adresser samt grundlæggende beskyttelse mod phishing, spionprogrammer giver brugerne et ekstra sikkerhedsniveau og.

Norton Connect Beta er en gratis mobilapplikation, hvor du via din iPhone eller Android-telefon kan få adgang til filer, der er gemt ved hjælp af Norton Online Backup eller Norton 360.

De første af produkterne kan købes fra denne måned.


TAGS
Norton
Norton Everywhere

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S