Home » Transport » Ny dansk app vil gøre livet lettere for elbilister
Ny dansk app vil gøre livet lettere for elbilister

Ny dansk app vil gøre livet lettere for elbilister

Share

Den danske app Northe skaber et overskueligt overblik over offentlige ladestandere for at gøre livet nemmere for elbilister

I juli 2021 lancerede Northe en beta-version af deres app under navnet Charge4Go. Efter en uge i Danmark var der 1500 brugere, der havde downloadet appen, og virksomheden har siden taget over 10% af det danske marked – helt uden at lave nogen form for markedsføring og uden en officiel lancering af den færdige app.

Dermed har virksomheden allerede indfriet deres eget mål for hele 2022, selvom platformen først lige er blevet lanceret i sin færdige version. Northe omsatte for 800.000 SEK i 2021, men prognosen er at øge omsætningen mere end ti gange i år til næsten 10 millioner svenske kroner.

Platformen er skabt ud fra ønsket om at skabe et overblik over offentlige ladestandere, så elbilister kan planlægge deres rute hjemmefra og aldrig ende i en situation, hvor de løber tør for strøm.

Se også:  Prisen afsløret: Dét koster Toyotas nye elbil i Danmark
Planlægger din opladning

De offentlige ladestandere kan findes ved hjælp af kortfunktionen i appen, hvorfra det er muligt at få et simpelt overblik over ladestandere i området eller lade Northe planlægge din rute i forhold til, hvor bilen kan lades op på turen. Derudover er det muligt for appens brugere at sammenligne priser og betale for deres opladning direkte i appen. En service, som Northe tydeligt kan mærke har været efterspurgt på markedet, og som de selv kalder en one-stop-shop for elbilister.

“Northe er løsningen for alle, der er trætte af at lede efter ladestandere og finde ud af hvilken betalingsløsning, der virker hvor. Vi planlægger din opladning, og du fokuserer kun på, hvor du skal hen,” fortæller David Fauné, administrerende direktør i Northe.

Se også:  OnePlus Supervooc 80W Car Charger [TEST]: En strømkanon til bilen

I dag er elbilister afhængige af forskellige kort eller apps for at betale med de forskellige offentlige operatører af ladeinfrastruktur. Gennem partnerskaber med disse operatører ønsker Northe at gøre elbilkørsel let for bilisten. Northe, som planlægger at ekspandere aggressivt på nye markeder, har i øjeblikket adgang og partnerskaber til operatører, der dækker en stor del af Danmarks offentlige ladestandere, herunder E.On, Spirii, Clever, Sperto, Allego og Ionity.

Northes ydelser henvender sig både til private og virksomheder. Privatbrugere skal kunne føle sig trygge ved at bruge elbilen i hverdagen, også over længere strækninger og på bilferier, og virksomheder, der elektrificerer og skifter til elbiler, har brug for en fleksibel og pålidelig løsning til deres medarbejdere.

Hent Northe her.


TAGS
app
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S