5 tips: Sådan undgår du at betale for meget for strøm

5 tips: Sådan undgår du at betale for meget for strøm

Share

Forbrugerne betaler alt for mange penge for strøm. Sådan lyder det fra startup-virksomheden Hudya, der er en ny spiller på elmarkedet, som de vil gøre mere transparent og fair. Sammen med forbrugerne giver de gode råd til, hvordan du undgår at falde i de store strømfælder

Knudrede kontrakter, skjulte omkostninger og tvivlsomme salgsmetoder er bare nogle af de metoder, der lever i bedste velgående i elbranchen. Men det vil den nye startup-virksomhed Hudya nu sætte en stopper for. Strøm skal nemlig være billig og betingelserne gennemsigtige.

”Hvert år bliver tusindvis af forbrugere taget ved næsen af de store elselskaber, der opkræver alt for mange penge i forhold til den vare de sælger. Hvis man som elselskab er nødt til at snyde forbrugerne for at drive forretning, ja så er der noget helt galt,” siger Morten Kvam, stifter og kommunikationsdirektør i den nystartede virksomhed Hudya.

Se også:  Nye drømme om kabelfri opladning

I første omgang har Hudya fokus på elbranchen, men vil også tilbyde tjenester inden for mobiltelefoni, bank, boligalarmer samt tjenester tilknyttet smarte hjem.

Danske forbrugere skal produktudvikle

Del denne