Home » TV » Nokias nye Smart TV koster 2199 kroner
Nokias nye Smart TV koster 2199 kroner

Nokias nye Smart TV koster 2199 kroner

Share

Det nye fjernsyn har Android TV, som giver adgang til Google Play Store med over 7000 apps, herunder Netflix, Disney+, Prime Video og YouTube

2199 kroner er mindre end 10 ture i biografen med kæresten. Men okay, det er heller ikke verdens største skærm du får i Nokias ny tv. Tv’et er det mindste i den nye familie af Nokia TV’er, men har samme funktioner som de andre familiemedlemmer.

Der er Android TV indbygget, hvilket giver adgang til over 7000 apps i Google Play Store. Det gælder eksempelvis Netflix, Disney+, Prime Video eller YouTube samt danske tjenester som TV2 Play og DR TV.

Ligesom de større Nokia TV-modeller kommer 24 tommer Nokia Smart TV i et nordisk, minimalistisk design. Der medfølger en ergonomisk, minimalistisk Bluetooth-fjernbetjening med stemmestyring. Dens knapper lyser op i mørket, så du altid kan finde fjernbetjeningen, og de dedikerede Netflix- og YouTube-knapper gør det let at starte apps.

Se også:  OLED-tv'er [STORTEST]: Store tv-skærme til storslåede sejre
Beskeden skærmkvalitet

TV’et har skærmopløsning på 1366 x 768 pixels og opdateringshastighed på 50-60  Hz. Det er mindre end de fleste smartphones i dag.

Tilslutning til fjernsynet kan ske via tre HMDI-porte, to USB-porte og en audio/video-port. Der er også dual-band WiFi og Bluetooth for trådløs tilslutning. Derudover er der indbygget Chromecast, så du trådløst kan streame video, sportsprogrammer, mobilspil eller musik direkte fra din telefon til dit fjernsyn.

Nokia Smart TV understøtter Google Assistant til at søge efter YouTube-videoer og lignende via stemmestyring.

En quad-core processor samt 1 GB RAM hukommelse og 8      GB lagerplads driver maskineriet og den indbyggede triple tuner til live-TV via antenne (DVB-T2), satellit (DVB-S2) eller kabel (DVB-C) gør det let at tilslutte fjernsynet til hvilket som helst flow-TV. Der er også plads til et CI+-kort.

Se også:  Nokia lancerer prisbasker med 5G

Nokia Smart TV 24 tommer (2400A) er tilgængelig i Danmark online fra i dag via nokia.streamview.com samt via udvalgte forhandlere.


TAGS
Nokia
Smart TV
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S