Home » Mobiltelefon » Nokia N85 er en spøjs oplevelse
Nokia N85 er en spøjs oplevelse

Nokia N85 er en spøjs oplevelse

Share

Nokia’s telefoner får næsten altid gode anmeldelser, men
den nye N85 har sat os i et dilemma. For selvom den er rigtig god på mange
områder, så skuffer den også

N85 fra Nokia er en meget omtalt telefon. Der har været rigtig mange reklamer for den, og her på redaktionen, så vi da også frem til at skulle teste den.

Det allerførste vi kunne konstatere var, at den lå tungt i hånden, faktisk så var vægten en del større, end vi havde forventet. Den er ellers designet som en slank og flot mobil, så her blev vi lidt overrasket.

Samme følelse fik vi, da vi skød skærmen op – N85 er en såkaldt slider-telefon. Netop telefoner med glidemekanisme har en tendens til at virke ustabile, men det var ikke tilfældet her. N85 virkede gennemsolid, hvilket giver den et stort plus i vores test.

Tasterne dumper

Hvor det så igen gik galt for den nye telefon var, da vi begyndte at betjene den – herunder at ringe fra den og at skrive sms’er på den. Tasterne ligger alle i helt samme niveau, hvilket gør, at man kun meget lidt kan mærke forskel på dem. Det gør det svært at skrive og taste uden direkte at kigge på telefonen. Det er bare ikke godt nok, hvorfor denne del af telefonen skuffede os en del.

Se også:  Nokia XR20 [TEST]: Robust smartphone – håndværker i habit

Telefonen er klart rettet mod det unge segment. Den er markedsført som en spilletelefon, og skærmens størrelse berettiger da også, at der bliver spillet på den, ikke mindst når den bliver skudt til den modsatte side, hvorved displayet automatisk bliver vendt til bredformat.

Vi kiggede nu ikke spillefunktionen efter, men tjekkede hvordan telefonen ellers opførte sig, og her skuffede den ikke.

Nokia leverer som altid et gedigent produkt med alle de nødvendige værktøjer, du kan ønske dig af en telefon. Ikke mindst, så er alle de nyere Nokia-modeller forsynet med en navigationsfunktion, og med N85 følger der tre måneder gratis abonnement med på kort til telefonen.

Se også:  Nokias nye smartphone koster under 900 kroner

Der er en indbygget mulighed for at få oplæst sms’er, men den funktion kan ikke bruges i Danmark, da det eneste sprog, telefonen kommer med til denne funktion, er engelsk. En sjov idé, bare ikke her i vores lille smørhul af et land.

Det sidste, vi lige skal kommentere på telefonen, er det indbyggede kamera. N85 er nemlig udstyret med et 5 Megapixel-kamera, baseret på en Carl Zeiss-linse. Det er stadig et emne til debat, hvorvidt det er muligt at bruge et kamera med den opløsning, når den indbyggede linse er af relativ lille størrelse. Men der er ingen tvivl om, at kvaliteten er øget markant med en linse fra Carl Zeiss.


Nokia N85
  • Features
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Telefonen er, som de fleste Nokia-telefoner, rigtig god. Tasterne er dog ikke de bedste, og den vejer for meget. Uden abonnement er telefonen også meget dyr, hvilket trækker ned i bedømmelsen.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
N85
Nokia
Symbian

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S