Home » Mobiltelefon » Nokia-mobilen får MS Office
Nokia-mobilen får MS Office

Nokia-mobilen får MS Office

Share

En aftale mellem Microsoft og Nokia betyder, at man i fremtiden vil finde Microsoft Office programmer på de finske smartphones.

Der opstod stor spænding, da Nokia og Microsoft tidligere på ugen meldte ud, at de havde fælles nyt at fortælle. Ved et pressemøde i går blev spændingen så udløst. Som de fleste nok havde ventet, drejede det sig om et nyt partnerskab mellem de to virksomheder.

Kernen i aftalen er en integration af Microsofts Office med Nokias smartphones. Allerede fra næste år vil man således kunne finde Office Communicator Mobile på Nokia-telefonerne. Senere vil programmer som Word, PowerPoint, Excel and OneNote følge trop.

Se også:  Stor Windows-opdatering klar: Her er de nye funktioner

Hensigten er, at man på Nokias telefoner skal kunne læse, redigere, oprette og dele Office dokumenter. Samarbejdet vil formentlig også brede sig til andre områder, hvor de to virksomheder kan udvikle fælles mobile kontorløsninger.

Det er således et par af de helt store IT-giganter, der går sammen. Microsoft har kraftig dominans på software-markedet, og Nokia er verdens førende mobiltelefon-producent med over 45% af det globale salg.

Begge har dog oplevet stigende konkurrence fra bl.a. Apple og Google, som har bredt deres aktiviteter ud på såvel software som mobilmarkedet. Det er dog særligt Blackberry‘s populære smartphones, der, ifølge de to nye partnere, har udfordret virksomhederne og givet anledning til samarbejdet.

Se også:  Microsoft er hackernes nye yndlingsbrand


TAGS
Blackberry
Microsoft
Nokia
Office

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S