Home » Mobiltelefon » Nokia afviste iPhone
Nokia afviste iPhone

Nokia afviste iPhone

Share

Den finske mobilgigant nægtede at producere Apples mobil, fordi de ikke troede på, at nogen ville betale så meget for en telefon. De tog fejl…

I dag er det nærmest blevet en selvfølge, at man betaler ligeså meget for sin mobiltelefon som man gør for sin computer, men det var langt fra tilfældet i 2004. En kameratelefon til 3.000 kroner var temmelig ekstravagant.

Apple fik imidlertid den vanvittige ide at producere en supertelefon med touchskærm, der både kunne spille musik, vise video, gå på nettet og meget mere. Telefonen blev demonstreret for Nokia, der ligeledes blev tilbudt at producere den. Det fortæller den tidligere marketing manager, Ari Hakkarainen.

Se også:  iPad mini har fået flere kræfter og nyt design

Da de hørte hvad det ville koste at producere den, og at den skulle sælges for over 5.000 kroner, takkede de nej – der kunne umuligt være nogen, der var interesseret i at betale så meget for en mobiltelefon.

De tog grueligt fejl, og i dag er iPhone en af de absolut bedst sælgende smartphones. For at gøre sagen værre, var Nokia dengang også på vej med sin egen app store, som de aldrig fik gjort færdigt. Netop muligheden for at hente apps, endte med at blive en af de ting der fik størst betydning for iPhones succes.


TAGS
Apple
apps
iPhone
Nokia
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S