Home » Tablet » Nokia lancerer ny tablet: Robust og med lang batterilevetid
Nokia lancerer ny tablet: Robust og med lang batterilevetid

Nokia lancerer ny tablet: Robust og med lang batterilevetid

Share

Nokia T20 er en alsidig og hårdfør tablet med lang batterilevetid

HMD Global, producenten af den moderne Nokia-telefon, lancerer i dag den nye Nokia T20-tablet.

Ligesom med Nokia-telefoner er Nokia T20’s sikkerhed og software i fokus. To års OS-opgraderinger til kommende Android-versioner er inkluderet samt tre års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Når det kommer til skærmtid, er det lige så vigtigt at hjælpe med at beskytte børn som at pleje deres kreativitet og læring. Nokia T20 leveres med Google Kids Space, en beskyttet børnetilstand, hvor børn kan udforske apps, bøger og videoer for at pleje deres nysgerrige sind. Google Kids Space fungerer parallelt med dit barns Google-konto, som forældre kan hjælpe med at administrere med Family Link Forældrekontrol.

Nordisk design

Den nye Nokia T20 er som altid designet ud fra den samme skandinaviske designfilosofi som Nokias telefoner med et fokus på funktioner og et enkelt design med rene linjer.

“Designtilgangen fokuserer på at give dig et rent og følelsesvækkende design, hvor funktionalitet og holdbarhed er lige så centralt som formen og æstetikken. Et smukt minimalistisk design, hvor alt er på det rigtige sted. Vi pynter ikke ting, men skønheden kommer fra den strukturelle integritet, form og byggekvalitet”, siger Miika Mahonen, Principal Designer hos HMD Global og ansvarlig for designet på Nokia T20.

Se også:  Lenovo Yoga Tab 13 [TEST]: En bærbar biograf
Et batteri som bliver ved

Nokia T20’s kraftfulde 8200 mAh store batteri giver op til 15 timers batterilevetid til websurf, syv timers konferencekald eller 10 timers filmvisning. Enheden oplader også hurtigt op igen, så du hurtigt bliver klar til at have den med på farten.

Teknik som engagerer

Uanset som du ser din yndlingsserie eller gamer, så kommer detaljerne frem på den skarpe 2K-skærm. Det gør også Nokia T20 perfekt til at håndtere vigtige forretningsmøder eller til at deltage i virtuelle quizaftener med vennerne. Derudover er skærmen blåt lys-certificeret og dermed skånsom for dine øjne.

Når det er tid til at slappe af, kan du nyde en lydbog med børnene eller din yndlingsmusik med god lydkvalitet. Takket være stereohøjttalere med OZO Playback kan du nyde en virkelig fordybende lytteoplevelse – og med dobbelte mikrofoner kan du altid være sikker på, at du vil blive hørt selv i støjende omgivelser.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet
Pålidelig forretningspartner

Nokia T20 er certificeret i henhold til Googles Android Enterprise Recommended-program (AER), der opfylder Googles strenge enterprise-krav og dermed anbefalet til virksomhedsbrug. Den nye tablet fungerer også med HMD Enable Pro, forretningsløsningen til mobilitetsstyring (MMS) for virksomheder, der er designet til let brug og håndtering af implementerede enheder.

Pris og tilgængelighed

Nokia T20 kan forudbestilles i Danmark fra i dag i farven Ocean Blue. Den tilbydes i følgende hukommelseskonfigurationer – 3 GB / 32 GB WiFi og 4 GB / 64 GB LTE/WiFi til en pris på henholdsvis 1.699 og 1.999 kroner.


TAGS
Nokia
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S