Home » Tablet » Nokia gør comeback med vild Android-tablet
Nokia gør comeback med vild Android-tablet

Nokia gør comeback med vild Android-tablet

Share

Rygterne om Nokias død var stærkt overdrevne. Til stor overraskelse kommer den finske gigant med en iPad-lignende Android-tablet fuld af spændende features

Efter Microsoft har udskiftet “Nokia” med sit eget navn på Lumia-mobilerne var der umiddelbart ikke meget tilbage af det finske brand. Men det betyder nu ikke at den engang så dominerede mobilgigant er død.

Nokia er nu klar til at generobre mobilmarkedet med en 7,9” tablet, der i sit tynde aluminiums-design (6.9 mm) minder ikke så lidt om en iPad mini eller en iPhone 6 Plus.

Med 64-bit 2.4GHz quad-core Intel Atom Z3580-processor og 2GB RAM er der tale om en kraftfuld lille sag, der kommer med 32GB lager til dine filer. På bagsiden er 8 megapixel kamera, mens frontkameraet skyder selfies på 5 megapixel.

Se også:  Nokia T20 [TEST]: Pæn - men lige lovlig sløv

Som et af de første apparater på markedet er Nokia N1, som det er blevet døbt, forsynet med Type C port til det nye USB-stik, som kan vendes begge veje.

N1 kører Android 5.0 som styresystem, men Nokia har foretaget et omfattende redesign af systemet med deres egen Z Launcher – en brugerflade, som holder øje med de apps og handlinger du anvender og sørger for at de er klar til dig på startskærmen på de tidspunkter eller under de omstændigheder, hvor du typisk bruger dem. Ved at skrive med fingeren på startskærmen kan mdu også hurtigt hive andre apps frem eller du kan foretage Google-søgninger på samme måde.

Se også:  Få et spritnyt 4K QLED-tv for under fem tusind kroner

Nokia N1 rammer butikkerne i Kina i februar og kommer derefter til Rusland. Hvornår den lander i vores ende af verden er endnu uvist, men det tyder på, at den kommer med en pris, der er til at have med at gøre. 250 dollars vil den amerikanske pris lyde på, så mellem 2000-2500 kroner vil være sandsynligt på det danske marked.


TAGS
Nokia
Type C

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S