Home » Mobiltelefon » Syv kameraer i Nokias nye flagskibsmobil
Syv kameraer i Nokias nye flagskibsmobil

Syv kameraer i Nokias nye flagskibsmobil

Share

En lækket video af Nokias næste topmobil, 9 Pureview, viser, at den har ikke mindre end fem kameraer på bagsiden samt to på fronten

Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvor mange kameraer, producenterne er villige til at smide i mobiltelefonerne. I efteråret kom Samsung med en mobil, der havde fire, og nu kommer Nokia tilsyneladende med en der har hele fem kameraer. Og det er blot, når vi tæller dem, der sidder på bagsiden. På fronten er der yderligere to kameraer. Det viser en ny video, som er lækket.

Spørgsmålet er så hvilke type kameraer, der er tale om, samt hvad de tilsammen og hver især kan tilbyde af funktioner. Af videoen tyder det på at en HDR-feature, der kombinerer skud fra samtlige af de fem kameraer, i hvert fald vil være blandt dem. Det samme gælder evnen til at stille fokus efter billedet er taget, og så lover Nokia at du får mere lys og skarpere detaljer. De to kameraer på fronten vil højst sandsynligt give mulighed for slørede bokeh-baggrunde på dine selfies.

Se også:  Nokia 2.3 [TEST]: Utrolig pris – men for store kompromiser
Fingeraftryklæser i skærmen

I designet minder Nokia 9 PureView en del om forgængerne, men der er fingeraftrykslæser i skærmen og en stor skærm på 5,99 med 2K-opløsning og HDR10. Den kommer med Android 9 som styresystem og har Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB ram og 128 GB intern hukommelse.

Hvornår den præsenteres officielt vides ikke, men formentlig engang i januar. Det vil være sandsynligt at den rammer markedet ved årets Mobile World Congress i slutningen af februar.

Se den lækkede video med Nokia 9 PureView her:


TAGS
Nokia
pureview

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S