Home » Mobiltelefon » Nokia er klar med markedets billigste 5G-mobil
Nokia er klar med markedets billigste 5G-mobil

Nokia er klar med markedets billigste 5G-mobil

Share

Nokia 8.3 er markedets første mobil, der understøtter stort set alle 5G-netværk. Den har et kraftfuldt PureView-kamera med Zeiss-optik, og så spiller den med i den kommende James Bond film

Nokia 8.3 understøttes både af standalone og non-standalone 5G-kombinationer, som operatører ruller ud i hele verden. Det er den første smartphone, der bruger Qualcomm 5G RF Frontend-modulløsningen, som komprimerer mere end 40 forskellige RF-komponenter til et enkelt modul. Med andre er Nokia 8.3 ret velforsynet, når det gælder 5G. Den vil kunne koble på det hurtige netværk, hvor mange andre 5G-mobiler ikke kan.

Skærmen måler 6,8″, har i Full HD-opløsning, understøtter HDR10 og har Nokias egen PureView-skærmteknik samt Always On-funktion.

Processoren er en Snapdragon 765G, batteriet er på 4.500 mAh, og styresystemet ren Android 10.

Se også:  Video: Så vildt er 100 x zoom med Samsungs nye supermobil
Firedobbelt kamera

Nokia 8.3 har et firedobbelt PureView-kamera med Zeiss-optik. Hovedkameraet er 64MP, og dertil er der ultravidvinkel billeder, dybdekamera og telekamera.

Til video er der nogle såkaldte Cinematic-effekter, der kan give ens videooptagelser lidt biograf-lignende præg.

Der er er desuden en Cinema capture og en editor-funktion til at gøre videooptagelser lækre.

Smart roaming

HMD Connect-appen tilbyder kontrol over din dataplan og giver dig mulighed for nemt at opgradere til mere data, så du løbende kan tilpasse dig dine behov. Med HMD Connect Global Data Roaming ligger dine data automatisk i en sikker forbindelse, der holder dine private oplysninger beskyttet, mens du rejser. HMD Connect lanceres først i BETA gennem HMDConnect.com.

HMD Connect Global Data Roaming Service opererer i øjeblikket i mere end 120 lande. I samarbejde med Greenwave Systems og lokale operatører arbejder HMD Global for at udvide dækningen til endnu flere netværk og lande.

Se også:  Sådan ser OnePlus 8 Pro ud - det første billede er lækket
Spiller med i Bond

Nokia 8.3 gør desuden filmkarriere, som medspiller i den nye James Bond film, No Time To Die. For at fejre partnerskabet kan fans nu få fat i et 007 Kevlar-cover til Nokia 6.2 og Nokia 7.2 produceret med teknologien fra skudsikre veste, der beskytter telefonen endnu bedre.

Nokia 8.3 er tilgængelig fra sommeren 2020 og leveres i Polar Night til en vejledende pris på 4.499 kroner for 6GB ram og 64GB lager. For 4999 kroner får du en model med 8GB ram og 128 GB. lager.


TAGS
Nokia
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S