Nokia 3310 vender tilbage

Nokia 3310 vender tilbage

Share

Den legandariske mobiltelefon genoplives i originalt design og selvfølgelig med klassiske Nokia 3310-spil som Snake bygget ind

Selvom det nok er mange år siden du har haft en i hånden, sidder tommelfinger-teknikken der sikkert stadig – til at skrive sms’er og spille Snake. I starten af 00’erne var det 3310’eren, der satte dagordnen for, hvordan vi brugte vores mobiltelefon. Nokias kæmpehit solgte i bunkevis, og var et stjerne-eksempel på holdbarhed og brugervenlighed. Det lykkedes aldrig at slå min egen Nokia 3310 ihjel. Den fik en rolig og udramatisk pension efter 4-5 års tro tjeneste.

Nu vender Nokia 3310 så tilbage med design og funktioner som originalen. Det er HMD – en række tidligere Nokia-ansatte, der nu ejer Nokia-brandet – som ifølge VentureBeat, vil relancere Nokia 3310 til den forestående Mobile World Congress i Barcelona.

Se også:  Så er den tilbage! Her er den genopståede Nokia 3310

Her skal Nokia angiveligt også præsentere en række mellemklasse og low-end Android-mobiler. Nokia 6 vil være topmodellen – en 5.5″ mobil med Full HD-skærm, Snapdragon 430 chip og 4GB ram. Dem ledsages af Nokia 5 samt den billige Nokia 3, der efter alt at dømme får en pris på under tusind kroner.

Alt om DATA vil være på pletten til Mobile World Congress, hvor vi forhåbentligt kan fortælle mere om den genopståede Nokia 3310.

 

Del denne