Home » Transport » NoFoss giver hjælp til grøn transport
NoFoss giver hjælp til grøn transport

NoFoss giver hjælp til grøn transport

Share

Webplatformen Gas2move skifter navn til NoFoss og vil hjælpe kommuner, virksomheder og privatbilister med at bevare overblikket over udviklingen inden for grøn transport, nye køretøjer, infrastruktur og drivmidler

Salget af elbiler har voldsomme vækstrater over det meste af Europa, og næsten dagligt er der nyheder om nye biler, busser og lastbiler, der kan køre på el, biogas, brint og metanol. Infrastruktur, batterier, motorer og brændselsceller udvikler sig i rivende hast.

”Det kan være en stor udfordring at følge med, hvis man er kommune, virksomhed eller privatbilist, der gerne vil køre grønt. Derfor lancerer vi webplatformen NoFoss.dk, der skal hjælpe markedet med at følge med i udviklingen og få en dybere indsigt i både aktuelle muligheder og perspektiver for en fossilfri fremtid,” fortæller Poul Erik Pedersen, der er medindehaver og videnspilot på NoFoss.dk

Se også:  Sådan kommer selv flyene i luften på grøn energi

NoFoss er en videreudvikling af Gas2move, der siden 2013 har organiseret events og formidlet viden om anvendelse af biogas til transport, blandt andet som led i EU-projektet Biogas2020.

Kunder og leverandører finder sammen

Ligesom Gas2move vil NoFoss vil hjælpe kunder og leverandører med at mødes, både på webplatformen og ved events.

”Der er en kraftig vækst i antallet af virksomheder, der tilbyder grønne køretøjer, drivstoffer, infrastrukturløsninger, teknologier og services. I dette nye marked kan det være en udfordring for kunderne at få overblik over mulige leverandører, ligesom det kan være en stor opgave for leverandørerne at finde de rigtige kunder. Det vil vi gerne hjælpe med, blandt andet ved at opbygge en oversigt over leverandører inden både køretøjer, energiløsninger, infrastruktur, teknologi og service,” fortæller medindehaver og salgschef Kris Vetter.

Se også:  Gigantisk havvindmøllepark åbner i Danmark

NoFoss har organiseret både mindre og større events og messer inden for grøn transport, og det har givet rigtig gode erfaringer med at bringe leverandører og kunder sammen i nogle fagligt stærke sammenhænge. En aktivitet, der også kommer til at få stor betydning i fremtiden.

Sideløbende hermed tilbyder NoFoss også at hjælpe for eksempel kommuner med at få overblik over deres muligheder for at omstille til grøn transport, ikke mindst at etablere en dialog med potentielle leverandører og andre aktører, der kan hjælpe kommunerne videre i den grønne omstilling.

Se mere på https://nofoss.dk


TAGS
el-bil
Grøn Energi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S