Home » Hi-Fi » Nørdens drøm om uskyldsren strøm
Nørdens drøm om uskyldsren strøm

Nørdens drøm om uskyldsren strøm

Share
Magisk modstand

Hvis man bruger flere jordforbundne enheder i et anlæg, kan man risikere at få støj og forvrængning på grund af en såkaldt brumsløjfe, når man sætter endnu en enhed med jord til den fælles stikdåse.

Det problem løser AC iPurifier med en ”intelligent” jordkontakt. Vi har målt en modstand på 100 ohm mellem denne kontakt og strømrenserens egentlige jordkontakt. Det er et gammelt trick, men det bliver det ikke dårligere af.

Det vilde alternativ: Her er dit helt eget alternativ til den offentlige elforsyning. PS Audio DirectStream P20 med en kampvægt på over 40 kilo laver forurenet netstrøm om til snehvid hi-fi-strøm. Du får helt op til 3,6 kW peak. Desværre koster vidunderet 90.000 kroner.

Har det nogen effekt?

For at en strømrenser kan få nogen virkning, skal den have noget at arbejde med. Vores målekurver viser, at vores lysnet absolut ikke er perfekt, men på den anden side er det ikke så dårligt, at vi har kunnet påvise nogen effekt ved at sætte en AC iPurifier i en centralt placeret stikkontakt i vores testlaboratorium. Så er det sagt.

Se også:  Så dyrt er det i strøm at være gamer – den høje pris rammer hårdt

Dette udelukker ikke, at strømrenseren kan løse nogle problemer i dårligere installationer. I USA siges elforsyningen at være rædsom mange steder. Det kan forklare de mange begejstrede brugeranmeldelser på Amazon.com. 

This is box title

De årlige EISA-priser er forbrugerelektronikkens svar på filmens Oscar-uddelinger (2021-vinderne offentliggøres i nr. 14).

Danmark er repræsenteret af Knud Søndergaard, som har skrevet denne artikel, og været redaktør på AOD gennem årtier.

Knud Søndergaard har fulgt den teknologiske udvikling inden for hi-fi, video, mobile enheder, sikkerhed og computere i de sidste 50 år – og han må ubetinget betegnes som Danmarks mest erfarne teknologiskribent og -tester.

TAGS
Hi-Fi
hifi
iFi
musikanlæg
Strøm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S