Home » Transport » Bærbar elbil-oplader giver hurtig strøm til bilen på farten
Bærbar elbil-oplader giver hurtig strøm til bilen på farten

Bærbar elbil-oplader giver hurtig strøm til bilen på farten

Share

Njord GO er en en bærbar 11 kW EV-oplader, der giver hurtig opladning af elbilen derhjemme, eller når du er på farten. Der hører en gratis app til, som giver kontrol over opladning og mulighed for planlægning

Med Njord GO er ingen installation nødvendig, du tilslutter blot enheden til et 3-faset CEE-stik, og enheden klarer resten. Det er tre gange hurtigere end Schucko-opladning og helt ligetil at anvende med en brugergrænseflade, der tydeligt angiver opladningsstatus.

Njord GO er en alt-i-en EV-oplader med et type 2-stik, den leveres med et fast, kraftigt 1,5 m langt strømkabel og 5 m EV-opladningskabel. Det har indbyggede sikkerhedsfunktioner såsom en jordfejlafbryder og DC lækagedetektor. Den nyeste konvektionskøleteknologi giver dig mulighed for at levere højere opladningsniveauer, selv når den omgivende temperatur stiger – uden risiko for at enheden bliver overophedet.

Se også:  Nu kan du reservere en lynladeplads til din elbil
Fuld kontrol fra mobilen

En CTEK-app giver dig total kontrol over opladningen direkte fra din Android- eller IOS-mobiltelefon via Bluetooth eller WiFi. App-brugere kan planlægge opladning, sænke eller øge strømmen til køretøjet og tilpasse belastningen i forhold til tidspunkter med højt strømforbrug, automatisk starte, pause eller stoppe opladningen eksternt og registrere opladningshistorikken.

Njord GO kan også leveres med vægmonteret tilbehør til en mere permanent EV-opladningsløsning. Vægbeslaget giver låsbar og sikker vægmontering til NJORD GO og leveres også med en krog til sikker kabelhåndtering.

Prisen for Njord GO er 7.999 kroner. Du kan læse mere hos CTEK.


TAGS
bilopladning
elbilsopladning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S