Nissan klar med ny topavanceret elbil

Nissan klar med ny topavanceret elbil

Share

Den nye Nissan LEAF er den mest avancerede masseproducerede elbil. Den kombinerer nye intelligente teknologier med avanceret strømstyring og en forlænget rækkevidde 

Komplet eldrevet og spækket med intelligent teknologi. Den nye Nissan LEAF er firmaets første bil i Europa med teknologier til udvidet førerasisstent, og den er udstyret med innovationer som eksempelvis e-Pedal, så du kan køre og bremse på en helt ny og nem måde.

Den har også fået en endnu længere rækkevidde med 378 km på en enkelt opladning. Og til dem, der gerne vil køre endnu længere i deres LEAF, introducerer Nissan en version med større batteri, højere ydelse og højere pris i løbet af det næste år.

Se også:  Segways og eldrevne løbehjul bliver lovlige i trafikken
Intelligent kørsel

Den nye Nissan LEAF er tilgængelig med tre nye intelligent Driving-teknologier.

Den første er ProPILOT-teknologien til øget førerassistance. Den teknologi kan anvendes til kørsel i en enkelt vognbane på motorvej, og den gør kørslen nemmere, mindre stressende og mere afslappet.

Den anden teknologi er ProPILOT Park. Når systemet aktiveres, overtager denne teknologi styring, acceleration, opbremsning og gearskift og parkerer helt automatisk bilen i en parkeringsbås.

Del denne