Home » Transport » Nissan klar med rasende hurtig elbil i Formel E klassen
Nissan klar med rasende hurtig elbil i Formel E klassen

Nissan klar med rasende hurtig elbil i Formel E klassen

Share

Exceptionelle aerodynamiske egenskaber samt en helt ny batteri- og drivlinjepakke får Nissans nye Formel E bil til at flyve over banen

Bilen til Nissans Formel E-program er designet af Nissan Global Design-team i Japan.

”Ved første øjekast lignede Formel E-bilen til 5. sæson ifølge vores designerteam en eldrevet supersonisk fugl i flugt”, fortalte Alfonso Albaisa, som er senior vice president of global design hos Nissan Motor Co., Ltd. ”Og naturligvis førte denne første reaktion fra teamet os i retning af en følelse af at slippe modstand og tyngdekraft. Formel E-racerbiler er stort set lydløse, men hastigheden er eksplosiv, så vi tænkte naturligvis på dopplereffekten, da vi designede bilen. Kombinationen af den soniske puls fra dopplereffekten og den kraft, der udløses fra overlydsbraget, gav inspiration til vores hyldest til racerløb for elbiler!”

Se også:  Volvo stopper salget af rene benzin- og dieselbiler i Danmark
Mere kraft

Den nye pakke leverer mere kraft og længere rækkevidde, og den eliminerer behovet for at skifte bil midt i løbet, som det har været tilfældet i mesterskabets første fire sæsoner.

”Nissan er stolt over at være innovatør inden for elbiler til gadebrug, hvor Nissan LEAF på verdensplan har tilbagelagt over 4 milliarder kilometer uden emissioner*. Nu ønsker vi at give denne ekspertise inden for elbiler videre til motorsporten”, udtalte Jose Munoz, som er Chief Performance Officer hos Nissan Motor Co., Ltd.

Udviklingsplatform for elbiler

“Den nye Formel E-bil bliver her til morgen præsenteret for offentligheden for første gang, og vi er rigtig glade for at kunne præsentere Nissans bil forud for debuten. Nissans mulighed for at bruge dette mesterskab som en vigtig udviklingsplatform for vores elbilsteknologier og muligheden for at kunne køre racerløb midt i nogle af de største byer rundt om i verden gør bilen perfekt for os til at vise eksempler på Nissan Intelligent Mobility.”

Se også:  Elektriske rickshaws slippes løs i det indiske gademylder
De nyeste teknologier

Nissan Intelligent Mobility er koncernens strategi til at nytænke, hvordan biler køres, drives og integreres i samfundet.

Mens den nye Nissan Formel E-bil blev præsenteret for første gang i dag, har arbejdet med udviklingen af den helt nye teknikpakke været i gang i mange måneder, mens Nissan har forberedt bilens debut.

TAGS
elbil
formel e
Nissan

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S