Home » Spil » Nintendo klar med helt nyt kreativt byggesystem
Nintendo klar med helt nyt kreativt byggesystem

Nintendo klar med helt nyt kreativt byggesystem

Share

Nintendo Labo er en ny måde at spille, skabe og opdage ting på

Innovation, underholdning og spændende spiloplevelser har altid været en del at Nintendos historie og det bygger Nintendo her videre på. Nintendo Labo vil få spillerne til at smile, når de bruger produkterne. Hvert Nintendo Labo-kit indeholder et sæt med byggedele af pap, der er specielt tilpasset til at fungere med Nintendo Switch-systemet og de unikke håndkontroller Joy-Con. Dette interaktive Nintendo Labo-pap går under navnet Toy-Con, og når du samler byggedelene, vil du opdage, hvordan det rent teknisk fungerer og måske endda finde nye måder at spille på med dine Toy-Con.

For eksempel kan du skabe et piano med 13 tangenter, som du kan skabe musik på, så snart det er samlet og din Nintendo Switch er isat sammen med den højre Joy-Con. Når du herefter spiller på pianoet, vil det infrarøde bevægelseskamera i Joy-Con registrere, hvilke tangenter som bruges og formidle det til systemets indbyggede højtalere.

Med Nintendo Labo kan du  forvandle din Nintendo Switch til et lille klaver.

Med Nintendo Labo kan du forvandle din Nintendo Switch til et lille klaver.

Du kan også skabe din egen motorcykel ved at konstruere et styr med en Joy-Con i hver side og Nintendo Switch-systemet i midten. Så er det bare med at se på skærmen og køre! Har du set Nintendo Labo-traileren, ved du, at der findes utroligt mange spændende konstruktioner.

Se også:  Endnu hurtigere spil og mindre snavs med nyt tastatur

”Vores mål er at få alle, som tester Nintendos produkter, til at smile”, fortæller Satoru Shibata, præsident for Nintendo of Europe. ”Nintendo Labo inviterer alle med et kreativt sind og et legesygt hjerte til at skabe, spille og opdage på nye måder med Nintendo Switch. Jeg håber personligt at se mange mennesker have det sjovt med at lave disse Nintendo Labo-kits med deres familier, med rigtigt store smil på læberne.”

Se en demonstration her: 

D. 27. april lanceres de to første pakker, der består af både byggedele og software. Det drejer sig om:

Variety Kit

Med dette kit kan du skabe mange forskellige Toy-Con, fx:

• Toy-Con radiostyret bil: Indsæt din venstre og højre Joy-Con i din nybyggede radiostyrede bil og styr den med den trykfølsomme skærm på din Nintendo Switch.  Dine Joy-Con vil vibrere bilen i den retning, som du vælger. Materiale til at skabe to radiostyrede biler medfølger.• Toy-Con fiskestang: Skab en fiskestang med hjul og begynd at fiske! Du vil da se spændende fisk på din Nintendo Switch-skærm. Når du mærker vibrationerne fra din Joy-Con, er det tid til at hale fisken i land. 

Se også:  Dette gaming-headset afslører de dybeste lyde

• Toy-Con hus: Her kan du teste lidt forskellige varianter, når du bygger. Interagér, mad og spil med et sødt væsen, som dukker op på Nintendo Switch-skærmen. Det infrarøde bevægelseskamera på din højre Joy-Con, vil registrere, hvordan du har placeret dine byggedele og opdage variationer.

• Toy-Con motorcykel: Indsæt en Joy-Con på hver side af styret og kør på motorcykel. Du kigger på din Nintendo Switch-skærm. Læn din krop til den side, som du ønsker at dreje motorcyklen.

• Toy-Con piano: Skab et piano med 13 tangenter og indsæt din Nintendo Switch og Joy-Con. Nu er det bare at begynde at spille musik!

Robot Kit

• Toy-Con robot: Skab en robotdragt og indsæt venstre og højre Joy-Con i udstyret for at tage kontrol over robotten, som vises på dit tv. Her vil du opdage mange sjove måder at spille på. Fx Robot Mode, hvor du kan nedskyde ufoer og bygninger.

Ingen af disse kits indeholder selve Nintendo Switch eller Joy-Con. 

Når du har bygget noget, kan du også vælge at farvelægge din kreation. Du kan bruge dine egne tudser, nogle klistermærker eller noget andet, som du synes fungerer. Kun fantasien sætter grænser! Desuden lanceres der også et dekorationssæt til Nintendo Labo den 27. april.  


TAGS
Gaming
Nintendo
Spillekonsol
Switch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S