Home » Kamera » Helt vanvittig zoom i Nikons nye kompaktkamera
Helt vanvittig zoom i Nikons nye kompaktkamera

Helt vanvittig zoom i Nikons nye kompaktkamera

Share

Med rekordhøj 125x optisk zoom udgør Nikon Coolpix P1000 et teleskop i ministørrelse. Zoomen kan fordobles digitalt, så du kan fotografere kratere på månen

Nikon Coolpix P1000 er verdens første kompaktkamera med 125x optisk zoom. Brændvidden er 24-3.000 mm, og med kameraets Dynamic Fine Zoom den via digital teknologi til hele 6.000 mm, eller 250x. Således kan du zoome så meget ind, at du kan fotografere kratere på månen.

Kameraet skyder billeder på 16 megapixel og video i 4K.

En maksimumblænde på f/2,8 gør Coolpix P1000 i stand i stand til skyde brugbare billeder i lav belysning, og Nikons objektivteknologi minimerer forvrængning, så du opnår skarpe billeder, også ved optagelser med ultralange telefotobrændvidder.

Chelsey Lavall, Product Manager for digitale kompaktkameraer i Nikon UK, siger: “Takket være Coolpix P1000 har det aldrig før været så let at fange fantastiske scenerier og uforglemmelige øjeblikke. Det utrolige zoomområde fra vidvinkel til supertelefoto betyder, at man nu kan få hele motivet med eller zoome ind på de mindste og fjerneste detaljer. Dette kompakte megazoomkamera vejer desuden mindre end en fjerdedel af et DSLR-kamera med et almindeligt supertelefotoobjektiv, hvad der gør det ekstremt let at have med, ikke mindst når man er på rejse.”

Se også:  Spejlreflekskameraer [STORTEST]: Seriøse skud

Oversigt over de vigtigste funktioner

  • Ultrakraftig zoom. Optag med 125x optisk zoom (24-3.000 mm) og 250x Dynamic Fine Zoom (6.000 mm).2,3
  • Det lysstærke f/2,8-f/8 NIKKOR-objektiv, 16 megapixel-sensor, EXPEED-billedprocessor og RAW-understøttelse sikrer tilsammen skarpe resultater.
  • 4K/UHD (30p) eller fuld HD (1080p) video med billedhastighed på op til 60p. Man kan optage i stereolyd og nyde godt af det rene HDMI-udgangssignal.
  • Optisk VR (vibrationsreduktion) via dobbeltregistrering modvirker effekten af kamerarystelser, så man opnår skarpere stillbilleder og videoer. Vibrationsreduktionens aktiv-indstilling giver et mere stabilt billede i søgeren og på skærmen.
  • Den lysstærke 3,2″ LCD-skærm med 921.000 punkter kan vippes og drejes i næsten alle retninger.
  • Nem zoomindstilling. Et stort håndgreb og en zoomknap på siden gør betjeningen nem. En hurtig returzoomknap trækker omgående objektivet ind fra supertelefoto til vidvinkel, så man nemt kan få motiver med, der har bevæget sig uden for billedfeltet.
  • Takket være RAW-understøttelse kan brugeren gemme ukomprimerede billedfiler og eksportere dem til billedredigeringsprogrammer.
  • Med SnapBridge kan brugeren synkronisere fotos med en smartenhed under optagelsen. SnapBridge gør det også muligt at fjernbetjene kameraet via en smartenhed.
Se også:  Panasonic Lumix DC-TZ95 [TEST]: Vild zoom i kompakt rejsekamera

Den vejledende pris for Nikon Coolpix P1000 er 8490 kroner, og kameraet forventes at komme i butikkerne til september.


TAGS
Kamera
nikon
superzoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S