Home » Kamera » Nextbase 522GW + Rear View Camera [TEST]: Bilkameraet filmer uheldet
Nextbase 522GW + Rear View Camera [TEST]: Bilkameraet filmer uheldet

Nextbase 522GW + Rear View Camera [TEST]: Bilkameraet filmer uheldet

Share

Bilulykker kan være vanskelige at dokumentere. Derfor er det ofte svært at overbevise forsikringsselskaber eller retsinstanser om skyldsforhold og erstatning. Men med et dashcam – en produktkategori, der vinder kraftigt frem i disse tider – kan du få ubestridelig videodokumentation, når din bil er involveret i ulykker

Der er simpelthen tale om et lille kamera, du sætter i forruden, så det filmer alt foran bilen. Nextbase er blandt de førende på området og med den nye 522GW-model leverer de et top-of-the-line-kamera, hvor der ikke er sparet på noget.

Det filmer med 140 grader vidvinkel, så du får bredt udsyn foran bilen. Finkornet QHD-opløsning sikrer, at du kan zoome ind og se detaljer i dine optagelser. Med et godt SD-kort, som eksempelvis Nextbases egne, kan du filme kontinuerligt i denne kvalitet.

Både under kørsel og parkering

Så snart du starter bilen, går kameraet i gang, og der er endda også en intelligent parkeringstilstand, så det filmer bump og slag på bilen, når den holder parkeret. Her styrkes sensitiviteten af kameraets G Sensor, så slag mod bilen sætter kameraet til at optage tre minutter. Det kan være på vagt i op til en uge, inden batteriet løber tør.

Se også:  Nu kan du få pakker leveret til bilen

Der er 3”-touchdisplay på bagsiden, hvor du kan se, hvad der filmes og få adgang til diverse funktioner. Det er endda også muligt at stemmestyre kameraet via Alexa, hvis du har mod på at snakke engelsk til det. Og det er faktisk slet ikke så dum en funktion. Kameraet kan nemlig kobles til din smartphone (der er både Wi-Fi, Bluetooth og NFC). Så kan du betjene alt fra musik til opkald og vejvisning via stemmestyringen.

Med Nextbase-appen på din smartphone er det desuden nemt at opdatere kameraet, styre diverse funktioner og synkronisere optagelser, så man nemt kan arkivere eller dele dem.

Se også:  Færre danskere bruger håndholdt mobil mens de kører bil
Nemt at montere

Nextbase 522GW monteres let på den magnetiske Click&Go PRO-holder i forruden. På siden af kameraet kan der klikkes et lille bagudvendt Rear View Camera, så du også kan filme, hvad der sker bagved bilen. For at få noget ud af det, er det dog en forudsætning, at intet dækker for bagruden. Kameraet har ikke den store nytte, når der er passagerer på bagsædet eller fyldt godt op i bagagerummet.

Det samlede sæt af de to kameraer giver dig ikke desto mindre ret optimal overvågning af alt, hvad der sker omkring din bil.


Nextbase 522GW + Rear View Camera
4

Nextbase 522GW + Rear View Camera

1999 kroner + 750 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bil
Home Dash
Nextbase

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S