Home » Stationær computer » Netværkslager til nørder
Netværkslager til nørder

Netværkslager til nørder

Share

Western Digitals nye NAS-server gør netværkslager til hvermandseje – selvom det nok ikke er alle der er interesseret.

Efterhånden som al vores musik og video arbejdsdokumenter skal være til rådighed med et enkelt klik, bliver pladsbehovet større – også så stort, at det for længst er blevet umuligt at klemme det hele ned i en enkelt notebook harddisk. Og har man oven i købet brug for arbejdsplads, hvorfor så ikke gå efter hjemmekontorets svar på en strandvejsvilla?

Western Digital har i forvejen masser af eksterne harddiske på markedet, men med ShareSpace er det meningen, at usædvanligt krævende hjemmebrugere eller små virksomheder, kan få nogle af de netværksfordele der normalt er forbeholdt store virksomheder, uden de dog behøver have en hær af en it-specialister stående klar i kulissen.

Se også:  Veldesignet og stille NAS til hjemmekontor og underholdning

Den nye NAS-server har fire harddisk-skuffer, der kan rumme en 3.5 tommers disk, hver med en kapacitet på én terabyte. Altså en samlet kapacitet på maksimalt fire terabyte. ShareSpace fås i to versioner; én med to terabyte lager og én med fire. Diskene kan fjernes uden værktøj, og ligger i skuffer der trækkes ud efter behov, og der er mulighed for at sætte diskene op i de mest almindelige RAID konfigurationer, 0, 1 og 5 – om end RAID 5 er forbeholdt den største version af serveren.

Diskene i ShareSpace er Western Digitals GreenPower diske, som skulle spare cirka en tredjedel strøm i forhold til andre SATA-diske, samtidig uden at omdanne kabinettet til en mini-sauna. Se mere til SpareSpace hos Western Digital.

Se også:  Qnap TBS-464-8G [TEST]: Her har NAS’en format som en notebook

TAGS
harddisk
nas

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S