Home » AOD Pro » Nu kan små virksomheder få mesh med Wi-Fi 6
Nu kan små virksomheder få mesh med Wi-Fi 6

Nu kan små virksomheder få mesh med Wi-Fi 6

Share

Den nyeste Wi-Fi-standard er på vej ud i virksomhederne. Netgear lancererer nu et mesh-system med Wi-Fi 6 til små virksomheder og hjemmekontorer.

Høj hastighed og god dækning – det får du med Netgears nye Orbi Pro WiFi 6 mesh-system, der, som navnet antyder, benytter den nyeste trådløse standard.

Wi-Fi 6 (802.11ax) er nu for alvor på vej ud i virksomhederne. Det nye system fra Netgear er primært rettet mod små virksomheder og hjemmekontorer og sikrer, at de kan skabe ét samlet og velfungerende netværk, hvor dækningsgraden kan udvides, skulle der blive behov for det.

Systemet består af en enkelt router og en enkelt satellit-enhed, som sammen kan dække et område stort nok til de fleste mindre virksomheder og hjemmekontorer – og skulle det blive nødvendigt, kan der tilsluttes op til seks satellitenheder for at skabe en endnu bedre dækning på op imod 1700 kvadratmeter.

Se også:  Lækker teknik: Netgear RBKE960 Mesh Router System
Også gæste- og kundenetværk

Ifølge Netgear er det nemt at opsætte både medarbejder-, gæste- og kundenetværk for at beskytte virksomheden. Det betyder også, at man kan opsætte både privat- og arbejdsnetværk på hjemmekontoret og opnå en beskyttelse, som er på niveau med større enterprise-virksomheder.

”Med tilføjelsen af WiFi 6 byder vi nu på Orbi Pro-forretningsnetværk til den næste generation af virksomheder. Med højere hastigheder og større sikkerhed i hjemmet eller på kontoret, vil virksomhedsejere opleve bedre dækning og eliminering af døde zoner. Med de ekstra funktioner i VLAN og WPA3 til Orbi Pro WiFi 6 Mesh System kan virksomheder være sikre på, at de bruger den mest avancerede sikkerhed til deres netværk,” siger Pål Vatneberg, nordisk chef hos Netgear.

Med routerens Insight Remote Management Solution kan man håndtere og overvåge sit netværk ved hjælp af den tilknyttede Insight mobil-app. Appen sikrer også hurtig installation af netværket og hjælper med kontinuerlig overvågning af netværket og eliminering af problemer. Det er ligeledes her, man kan håndtere de forskellige Wi-Fi-netværk til kunder, gæster og ansatte.

Se også:  Netgear Orbi NBK752 [TEST]: Dette mesh-system kan kobles på mobilnettet
100 procent hurtigere

Netgear oplyser, at det nye mesh-system, der er af triband-typen, kan understøtte op til fire gange så mange enheder og er 100 procent hurtigere pr. router og satellit sammenlignet med den tidligere generation Tri-band 12-stream WiFi 6.

Routeren har desuden en 2,5 GbE Ethernet-port til multi-gig kablet netværktilslutning.

Netgear Orbi Pro WiFi 6 Tri-band Mesh System (SXK80) bliver tilgængelig i Europa i løbet af efteråret. Prisen er 6890 kr. En samlepakke med én router og to satellitter (SXK80B3) koster 9190 kr., en samlepakke med én router og tre satellitter (SXK80B4) koster 11.309 kr., og enkeltstående satellitter (SXS80) fås for 3890 kr.


TAGS
Mesh
netgear
router
Wi-Fi 6

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S