Home » Router » Netgear RAX10 [TEST]: Lille og kompakt sprinter
Netgear RAX10 [TEST]: Lille og kompakt sprinter

Netgear RAX10 [TEST]: Lille og kompakt sprinter

Share

Netgears nye router-baby fylder ikke meget i hjemmet eller budgettet, men dens Wi-Fi 6-teknologi sikrer effektiv dækning med god streamingkapacitet

Bortset fra et vaffelmønster trykt på overpladen kunne Netgear RAX10 være næsten hvilken som helst Wi-Fi-router i økonomiklassen. Men under den tynde plastikskal banker et overraskende stærkt og intelligent elektronisk hjerte.

RAX10 hører hjemme i Wi-Fi 6-routernes AX1800-klasse med en total teoretisk båndbredde på 1,8 Gbps, og dens øvrige data er heller ikke spektakulære – på papiret. At praksis fortæller en anden historie, viser denne AOD-test.

Netgear RAX10 leverer gode og konsistente hastighedsmålinger. Denne router performer også glimrende med Samsung-smartphonen som klient.

 

Se også:  D-link DWR-2101 [TEST]: Stærk router i lommeformat

Blandt routerens unikke features er den forholdsvis nye WPA3 Wi-Fi-sikkerhedsprotokol, som skal gøre routeren mere hacker-resistent end den udbredte og ældre WPA2-standard. Netgear har desuden en sikkerhedspakke, Armor, som tilbydes på abonnementsbasis efter en gratis prøveperiode. Denne funktion har vi deaktiveret, fordi den efter vores erfaring kapper toppen af en routers hastighed.

Opsætningen klares næsten automatisk med Netgear Nighthawk-appen og en QR-kode, som også kan kopiere adgangskoden, så man ikke møjsommeligt skal taste ”rusticflower198” eller sådan noget. Godt tænkt!

Netgear RAX10 leverer fin dækning i vores – for radiobølger – udfordrende tv-stue. Den rækker også op til første sal, og hér er der stadig båndbredde til UHD/4K-indhold.


TAGS
netgear
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S