Home » AOD Pro » Netgear Orbi Pro SXK30 [TEST]: Her kan du få fire separate netværk
Netgear Orbi Pro SXK30 [TEST]: Her kan du få fire separate netværk

Netgear Orbi Pro SXK30 [TEST]: Her kan du få fire separate netværk

Share

Netgear har skaleret deres mest avancerede Orbi Pro mesh-løsning stærkt ned i både størrelse og pris, men næsten ikke i features

Det kostbare Orbi Pro SXK80 – det hidtil dyreste mesh-system i AOD, som vi testede i nummer 11/2021, har allerede fået en lillebror, der fylder og koster mindre end det halve. Netgear har skåret lidt i kapaciteten og tilslutningerne, men heldigvis ikke i de professionelle funktioner.

Et afgørende argument for at vælge Orbi Pro SXK30 til business-brug – og kåre systemet som AOD testvinder – er muligheden for at arbejde med op til fire separate Wi-Fi-netværk, som kan tildeles hver sit navn med tilhørende adgangskode og brugerrettigheder.

Se også:  Wi-Fi 6E er landet – første praktiske afprøvning

Det kan lette overblikket over en større installation, som kan omfatte op til mere end 40 samtidige brugere fordelt over et areal på op til næsten 400 kadratmeter.

Til medarbejdere og gæster

Fra fabrikken er routerens netværk navngivet som Admin, Employee, IoT og Guest, og kun Admin er aktiveret. Admin er det bedst beskyttede netværk, hvor kun administratoren har frihed til at skrue på samtlige knapper i Insight-appen eller en browser.

Employee kan opsættes til, at medarbejdere kan tilslutte deres eget, medbragte udstyr og bruge de dele af netværket, som administratoren giver dem lov til.

IoT (Internet of Things) er beregnet til smarte enheder som lamper, håndterminaler, robotstøvsugere osv., der ikke kræver den store databåndbredde og måske kan være dårligt beskyttet mod hacking.

Se også:  Netgear GS308EPP [TEST]: Managed switch med strømforsyning

Endelig er der Guest, der kan tilgås via en lokal adgangskode eller Facebook, og administratoren kan fastlægge, hvor længe en gæst må være på ad gangen.

TAGS
mesh-router
netgear
netvæ
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S