Home » Router » Tag dit Wi-Fi med udenfor
Tag dit Wi-Fi med udenfor

Tag dit Wi-Fi med udenfor

Share

Netgear Orbi Outdoor Satellite giver udendørs WiFi-dækning i al slags vejr, uanset hvilket WiFi-netværk du har i øjeblikket

Det er måske ikke lige årstiden til det, men når vejret igen vender og vi kan se de lysere tider i møde, så får man lyst til at komme ud og nyde sine udendørsfaciliteter, hvad end det haven, terrasse eller et. Og man vil selvfølgelig gerne have sit Wi-Fi med.  Det ofte svært at få en ordentlig forbindelse fra det indendørs net, men nu giver Netgeat mulighed for at du kan få fuld knald på opkoblingen, også når du er udendørs.

Det nye Orbi Outdoor Satellite er skabt til at give dig Wi-Fi i det fri. Uanset hvilken router du bruger i hjemmet.

Holder til det danske vejr

Orbi Outdoor Satellite kan fungere som ekstra satellit i ethvert eksisterende Orbi-system – inklusive Orbi Pro. Bruger du en anden router fra Netgear eller tredjepart, kan du aktivere Universal Extender-tilstanden og stadig øge dækningen med op til 175 m2 pr. styk – stadig under samme WiFi ID – og takket være FastLane3-teknologien får du fuld WiFi-hastighed uanset hvilken router eller mesh-løsning du bruger.

Se også:  Linksys MR9600 [TEST]: Wi-Fi 6-router til mesh og miljø

Uanset om du bruger Orbi Outdoor Satellite som satellit i et eksisterende Orbi-system eller som en WiFi-extender, er du sikret en stærk WiFi-forbindelse, der holder vand – ude. Orbi Outdoor Satellite er nemlig IP55-certificeret til at forhindre vand og støv i at trænge ind, og med et driftstemperaturområde på -20 til +50 grader Celsius er Orbi Outdoor Satellite perfekt egnet til det Nordiske klima.

Netgear AC3000 Orbi Outdoor Satellite (RBS50Y) kan købes i Danmark til en vejledende pris på 2490 kroner.

Nøglefunktioner for AC3000 Orbi Outdoor Satellite (RBS50Y):

• WiFi – hvor som helst, i al slags vejr – 175 m2 ekstra dækning pr. satellit, hastigheder på op til 3,0 Gbps samt IP55-certificering og et driftstemperaturområde fra -20 til +50 grader Celsius.
• Let og fleksibel udvidelse af WiFi-dækningen – Muligheden for vægmontering letter installationen, og konfigurationen klares på få minutter via Orbi-appen eller en webbrowser. Er der brug for ekstra dækning, er det lige så let at tilføje ekstra satellitter.
• Fastlane3-teknologi – Dedikeret frekvensbånd til forbindelsen mellem enhederne i Orbi-systemet giver optimale forudsætninger for 4K-videostreaming og gaming, selv når du kobler flere enheder til netværket.
• Ét Wi-fi-netværk – Kun ét netværksnavn at forholde sig til uanset hvor du er i hjemmet – med sømløs overgang til den Orbi-enhed der giver dig bedst ydelse.
• Gæstenetværk – Giv vennerne og familien adgang til internettet uden at dele adgangskoden til dit personlige netværk.
• Mulighed for udendørs belysning – Den indbyggede LED-lampe kan tændes og slukkes manuelt eller programmeres til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter via Orbi-appen.
* Maksimal samlet trådløs hastighed ifølge specifikationerne for IEEE-standard 802.11. AC3000 Wi-fi eller 3,0 Gbps svarer til 400 Mbps for 2.4GHz 802.11n + 866 Mbps + 1733 Mbps for 5GHz 802.11ac. Den faktiske hastighed og rækkevidde kan variere.

Se også:  Hurtigere, hurtigere, hurtigere – ny router appellerer til gamerne


TAGS
netgear
Orbi
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S