• Home »
  • Router »
  • Netgear Nighthawk X4S R7800 [TEST]: Featurespækket Wi-Fi-router
Netgear Nighthawk X4S R7800 [TEST]: Featurespækket Wi-Fi-router

Netgear Nighthawk X4S R7800 [TEST]: Featurespækket Wi-Fi-router

Share

Netgear Nighthawk X4S R7800 er en 802.11ac-router fyldt med alskens features og heftig hardware. Det er en bekostelig sag til dem, der kræver de højeste hastigheder, og ikke mindst de nyeste teknologier

Ikke alt var bedre i ‘gamle’ dage, således kan man få Netgears Nighthawk X4S R7800 high end-router til et betydeligt lavere beløb, end da den dukkede op på de danske butikkers hylder sidste år. Der er nemlig stadig tale om en router i den absolutte topklasse. Den er spækket med features og hastighederne er helt i top. Den understøtter også MU-MIMO, så man er fremtidssikret og kan drage fordel af MU-MIMO-teknologien, nu hvor teknologien efterhånden er at finde i andet end routerne.

Se også:  Gratis program finder sikkerhedshuller i dit hjemmenetværk
Stadig frisk og viril

Faktisk kan man sige, at nu er et rigtigt godt tidspunkt at købe denne router på. Prisen er faldet fra et stykke over de 2000 kroner, og med firmwareopdateringerne er ydelsen forbedret, fejl er luget ud, og features forbedret, ganske som det plejer at ske med routere.

R7800 er en meget kraftig 802.11ac-router med 4×4 streams. Routeren har en meget kraftig dual core-processor på 1,7 GHz. 512 MB ram sørger for, at routeren også kan håndtere mange tilslutninger ad gangen.
Routeren er en dual band-router, der er et 5 GHz frekvensbånd med en teoretisk båndbredde på 1733 Mbit/s, samt et 2,4 GHz frekvensbånd med en teoretisk båndbredde på 800 Mbit/s.

Se også:  Her er de bedste routere til studiet
Del denne