• Home »
  • Router »
  • Netgear AirCard 790 Mobile Hotspot [TEST]: Testens bedste skærm
Netgear AirCard 790 Mobile Hotspot [TEST]: Testens bedste skærm

Netgear AirCard 790 Mobile Hotspot [TEST]: Testens bedste skærm

Share

App- og/eller web-betjening er udmærket, men god, gammeldags nærbetje-ning er heller ikke at foragte. Som det eneste hotspot i testen har AC790 en stor, overskuelig touchskærm

AirCard 790 er endnu et hotspot, som har været på markedet i et par år, men absolut ikke virker oldnordisk – nærmere tværtimod. Denne enhed har alt, hvad man kan forvente af en mobilrouter – og lidt til. Eksempelvis kan den fungere som powerbank (adapterkabel medfølger) for en trængende smartphone, og man kan selv bestemme, hvor stor strømtransfusionen skal være.

Den har også en flytilstand, så man kan tanke smartphonen op, mens man flyver. Et separat gæstenetværk er vi heller ikke vant til at se på et hotspot. Til gengæld er der intet slot til et SD-kort.

Se også:  Netgear Nighthawk S8000 (GS808E) [Test]: Mangler du LAN-porte? Køb en switch!

Men først og fremmest er der en – i denne produktkategori – kæmpestor touchskærm på 2,4”, som er så alsidig og nem at bruge, at det næsten ikke er umagen værd at downloade Netgears ellers udmærkede app.

Nogle af de mere langhårede funktioner som videresendelse og MAC-adresseblokering kræver app- eller web-betjening, men selv hvis man vil have et mere personligt SSID end ”NTGR_5CA4”, kan det klares med touchskærmens virtuelle tastatur. På samme måde kan man få sin egen adgangskode, men da den som udgangspunkt står på skærmen, behøver man ikke memo-teknik for at huske den.

Del denne