Home » Betalingssoftware » Netflix sætter skub i filmstreaming
Netflix sætter skub i filmstreaming

Netflix sætter skub i filmstreaming

Share

Den længe ventede streamingtjeneste Netflix annoncerede i sidste måned sin ankomst til Danmark. Det sker inden udgangen af 2012.

I skrivende stund er priser, indhold og åbningsdato stadig ikke oplyst, men Netflix skriver på sin danske hjemmeside, at den månedlige pris bliver lav. Til sammenligning betaler amerikanske Netflix-kunder godt 50 kroner om måneden i abonnement. Som Netflix-kunde kan ejere af blandt andet smart-tv’er, Google TV, diverse spillekonsoller samt Apple-grej som iPad og Apple TV streame bunker af lokale og internationale film og tv-serier.
Mange af filmene og tv-serierne vil være i HD-kvalitet og Dolby Digital Plus-surround. Netflix blev lanceret i 2007 i USA, men har i dag over 27 millioner medlemmer over hele verden.

Se også:  Nu er der spil på Netflix: Gratis for alle abonnenter

Netflix’ træk kan give dansk filmstreaming et boom. Straks efter Netflix’ annoncering sprang TDC nemlig ud med en konkurrent, YouBio. Det skete i samarbejde med selskabet CMore, som ejes af den nordiske Bonnier-koncern. Norden mod invasionen fra USA, måske, men uden amerikanerne var streamingmarkedet herhjemme ikke blevet vitaliseret.

[pt id=’2023674′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=””Beklager Netflix er ikke tilgængelig i dit land” står der når man i dag kobler sig ind på den amerikanske tjeneste. Men snart ses den også i en dansk version.”‘]

”Beklager, Netflix er ikke tilgængelig i dit land,” står der, når man i dag kobler sig ind på den amerikanske tjeneste. Men snart ses den også i en dansk version.


TAGS
Netflix

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S