Netflix kan nu streames i hele verden

Netflix kan nu streames i hele verden

Share

Den populære streamingtjeneste er nu tilgængelig i flere end 130 nye lande verden over.

Netflix’ medstifter og administrerende direktør, Reed Hastings, offentliggjorde nyheden ved sin hovedtale på CES 2016 i sidste uge, og det nye, globale Netflix var en realitet fra det øjeblik, Hastings annoncerede tiltaget.

– I dag er I vidner til fødslen af et helt nyt, globalt internet tv-netværk, sagde Reed Hastings.

– Den globale lancering betyder, at forbrugere verden over – fra Singapore til St. Petersborg og fra San Francisco til Sao Pablo – får mulighed for se serier og film på samme tid. Ventetiden er forbi. Med hjælp fra internettet lægger vi magten i forbrugernes hænder, så de kan se præcis, hvad de vil, hvor de vil, fra enhver platform.

Se også:  Nu kan du blande streaming med almindelige tv-kanaler hos YouSee

Alle Netflix-abonnenter verden over kan se originale serier fra Netflix som fx Marvel’s Daredevil og Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Sense8, Grace og Frankie og Marco Polo. De får også adgang til Netflix’ udvalg af indkøbte tv-serier og film. Alene i 2016 har Netflix en ambition om at udgive 31 nye og tilbagevende originale serier, 24 originale spillefilm og dokumentarer, et bredt udvalg af stand-up shows samt 30 originale serier til børn. Alt sammen indhold, der bliver tilgængeligt på samme tid for alle brugere verden over.

Del denne